0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Cafer Topçu ÖZ (32474) hocam hangi tekerlerden bu ön mü arka mı?Ön sol tekerden. Çok rahatsız edici bir ses. Müzik bile yetmiyordu. Videodaki sesin aynısı.
evet araç 80 000 tl ama bunlar var.şayet ses istemeyen vw grubu veya mercedes alacak.onlarında başka sorunlları var maalesef..mesela örnekler..corollada alt salıncak veya ön takım yaptıran var mı.yok.neden süper kalite.corollada arka dingille ilgili sorun yaşayan var mı yok.kalitecorollada extrem durum hariç şanzıman yaptıran var mı yok,yani nice nicecorollada konfor var mı yokkk..sesler sertlikler bir sürü konforsuzluk var.işte bi yeri yapınca diğer yer kalitesiz oluyor maalesef...
Arkadaşlar, aracımda 100 km hızdan sonra veya o km aralıklarında rüzgardan mıdır bilmiyorum ıslık sesi gibi bir ses geliyor, bip sesi gibi.. böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Bu ses neyden kaynaklanıyor olabilir? Video da çektim linki: https://www.youtube.com/watch?v=Gi2n5qiPhrg&feature=youtu.be
Şu anda bu problem için servisteyim. Usta test sürüsüne çıktı duymadı. Şimdi aracı serviste askıya aldılar ve her iki arka tekerlek te sürtünme var önler nomal. Sonucu bekliyorum
@Ulaş çalişir (31498) , bana verilen bilgiye göre arkalardan gelen ses bu şekilde ıslık sesi değil. Islık sesini önlerin yaptığını, arka balataların ise uğultu yaptığı söylendi. Araçta arka balatalarda uğultu yoktu işlem yapılmadı. Bununla ilgili bülten yayınlanmış.
Bu sorunu şimdilik balata değiştirerek gidermeye çalışıyorlar anlaşılan. Bakalım bir daha tekrarlayacak mı? Takacakları balataların ne farkı varmış? niye baştan bu balataları kullanmamışlar? gibi sorularda akla gelmiyor değil.
Merhabalar,Bu problem, buralarda bir çok defa konuştuğumuz, corolla nın kronik izolasyon problemi değil mi ?
merhaba, izolasyon problemi değil, 100 km'den sonra uzun yolculuklarda ön fren balatalarından gelen ses. Uzun yolda Corolla izolasyonu bence başarılı sayılır. (emsallerine göre) Çektiğim video var zaten kabinde çok ses olsa bu ıslık duyulmazdı sanırım...
Anladığım kadarıyla, arabanız 2 yaşında.Yepyeni corolla da bu problem, ilginç gerçekten.Kolay gelsin.
araçtaki balata değişimi için ücret talep ediyorlar mı