0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat hocam kaplamayi bir karis kadar delip dolum agzini takiyorlar. Kaplama olmasi sorun teskil etmiyor yani. En uygun yer burasi zaten.Arkadasimin corollasinin lpg dolum agzini tamponun tam altina takmislar. Ucu yere bakiyor. Arkada 2-3 kisi oturdugunda pompa sigmiyor. Dolum yapmak icin arkadakilerin inmesi gerekiyor.
Bende geçen hafta BRC taktırdım , her gaz alışımda pompacıyı yere yatırım onlardan küfür yemektense Tampona taktırdım. Sol tarafa tamponun en alt kısmına kertik yerin hemen altına taktırdım.
Abi, düşünme bu kadar.Taktır, LPG'li olduğunu unutursun. Bu kadar evham yapma, torunlarına bırakmayacaksın.
Öyle diyonda senin konudaki pistonları görünce tırstımdı
Murat tamponu sökmek zorunda kalırsak, dolum yerinide 2 tane vida tutuyor, onuda sökeriz.
yunus astranın hangi kasası ve donanımı var sende. bende 2004 astra G vardı. satıp corolla aldık.
O zaman bu dolum yerinin sökülmesi sağa sola çevrilmesi sıkıntı değil yani? Borusu falan zarar görürmü ki diye düşünmüştüm.
2004 Astra H var bende,bende yeni aldım 2.5 ay anca oldu
ben astradan sonra corollaya bir müddet alışamadım. ses yalıtımı ve yol tutuşu astra dan zayıf ve trim sesi çok fazla. Fakat corollanında kullanışı ve vites geçişleri güzel.
Burak burası iyimi?
Görüntü olarak iyi olmuş ama araç yüklüyken pompa rahat sığar mı bilmiyorum. Benim dolum yeri fotoğraftakinden biraz daha içeride olmasına rağmen arkada 3 kişi + bagaj olması halinde pompa yere değiyor. Dolumu engellemiyor ama pompayı çıkarırken dolum ağzını eğip büktüğü de oluyor. (Bu nedenden dolayı geçen sene Ankara'da düğünde gaz kokusunu fark edip takım elbise ile arabanın altına yatıp dolum yerindeki somunu sıkmıştım )
Eeeee oradan gazmı kaçıyor yani?
araya not olsun; benzin dolum yerine monte edilen lpg dolum ağzı muayeneden geçemiyor diye duymuştum... Aslı astarı var mı net bilgim yok... Murat Abi; ben de senin gibi 40 dereden su getirdim sonra taktım LPG yi biliyorsun Arabayı lpg de kullanmaya başlayınca yaptığın tasarrufu düşündüğünde deliğin vs nerede olduğunu inan önemsemiyorsun Manifold delinirken ben sigara üstüne sigara içerek uzaklaşmıştım atölyeden misal... Şimdi "amaaan iki delik daha açsınlar gerekiyorsa ne olcak" kıvamına geldim Düşün benim garanti extram var bi de...
Sorma yahu, resmen kararsızlıkta efsane oldum Neyse nasipse yarın totomu kaldırıp sanayiye gidersem, orada bakacağım bir tesisler nasıl mantalite nasıl ne yaparlar ne içerler Ben bu çekingenlikle dükkana da girmem dışardan bakarım İçeriye girersem zaten allem ederler kallem ederler ben arabayı lifte kalkmış görürüm
Sizin arabada LPG varmıydı İlke? Varsa ne marka