0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ne kadar saglikli bir aparat birsey diyemem cunku henuz sikayet duymadim . Ama bana gore lpg tabancasinin ve hortumun agirligi biraz sıkıntılı...
yoksa Köseoğlu gizli bir yer mi kendisi montaj hakkında kafanıza takılan herşeyi anlatır aklınıza gelmeyen herşeyi de anlatır anlattı hatta bana kendisine buradan da teşekkür ederim ama ben yokum dedim (benimle alakalı değil patrondan dolayı) tavsiyede bulunuyor hatta selam söyleyin dahi diyor, Bursadaki yer sen nereden tanıyorsun dedi bana aparat vida mantığıyla çalışıyor, çevirerek takıyorsunuzaparatsız halde küçük bir deliği var o deliğin kapağı var ve yine o kapak vida mantığıyla takılıp çıkarılıyor.oraya sıfıra yakın oluyor yani upuzun birşey değil, pompada sıkıntı olmaz bence
Murat Bey,taktır lpg az yak.Herkes taktırıyor.Bence BRC taktır.Dolum ağzı mevzusunu da güzelce hallederler.Şimdiden hayırlı olsun.
Murat abi ben eski efsane kasada benzin dolum ağzının hemen yanına koydurdum fakat orayı dekopajla deliyorlar senin kalbin onu kaldırmaz Bendeki üç araçtada şuanda LPG dolum ağzı çekme halatı bağlama demirine bağlı bence en iyiside orası.Aparatlı olan iyi olmaz her seferinde şunu bi takıver mi diyeceksin
buradan özençler otogazda yapılan bütün montajlara bakabilirsiniz Depo kapağı iyidir bilen biri lazım sadece yabancılar bile takmışlar montaj yeri çok güzel göründü gözüme
Dur benimkinin fotosunu çekeyim gece gece Mesaj Birleştirildi: Mayıs 18, 2015, 23:15:57Bu arada simit tank için altta delinen deliğinde fotosunu çektim.
Allah razı olsun abim, akşam akşam zahmet oldu sana Bizim arabanın altına eğilince birşey görünmüyor, komple kaplama var sadece egzos açıkta. Senin gösterdiğin yere takılma ihtimali yok gibi birşey yani.Bu arada o delik normalde var mı yoksa deliyorlar mı arabanın o kısmını? Su çamur vb madde girme olayı oluyor mu?
Orda delik yok abi tanka gelen boruların girişi için deliniyor doğal olarak.Herhangi bir şey girme olayı olmuyor montajı yapan arkadaş yalıtımını iyi yaparsa Orayı sprey boya ile boyama sebepleride küflenmesin diye galiba.Bu arada fotoğraftaki araç astra.Corolla şuan yanımda değil evde ben işteyim Corollanınkinide atabilirim gidince istersen eğer Mesaj Birleştirildi: Mayıs 18, 2015, 23:46:00Corollanınki çekme halatı demirine sabit.
Yakında Murat abi lpg montajı üzerine dükkan açacak. Herşeyi en ince detayına kadar inceliyor
Bende bütün araçlarımı LPG'siz alıp LPG montajını kendim yapmayı tercih ediyorum LPG'yi kendinin taktırması en iyisi abi en azından kafan rahat sende oluyor ne oluyorsa geçmişini aramana gerek kalmıyor
Allah razı olsun abim, gerek yok daha fazla zahmet olmasın sana. Zaten eğer taktıracak olursam adamlar işlerine gelen yeri tercih edeceklerdir 40 ında afilli araba sahibi olunca böyle oluyor İlke Ya ben bu arabayı alırken, daha düşük kilometrede ve daha fiyatı ucuz Beyaz renkli tüplü avensis vardı, sırf tüplü diye tercih etmemiştim şimdi geldiğim duruma bak
En iyisi zaten benzinli alip lpg kitini kendin taktirmak abim
Satacak olursakta zor satarız o zaman Geçen LPG takan yerdeki ustaya bu LPG sıkıntılarını söylediğimde, adam şöyle dedi. Bak şimdi millet garanti maranti deyip arabayı 2-3 yıl kullanıyor sonra LPG taktırıyor. Zaten arabanın her birşeyi eskimiş oluyor, LPG taktırıncada normalde olacak arıza sanki LPG de oluyormuş gibi oluyor dedi, aklıma yattı yani Benimkiside 70000 kmlerde , herhangi birşey olsa kesin LPG ye bağlayacağım oyyy oyyyy negatif enerji