0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu video yu izlerken sesi duyan arkadaşlar dizel motor mu o dediler. Enjektör sesi mi acaba bu ses.
Enjektör sesi değil abi, videoda konuşuyorum. İnce bir tık tık şeklinde geliyor enjektör sesi. Sabah motordaki bu tık-tak arası ses daha da artıyor.Bu arada motorun gidişinde sıkıntı yok. LPG'deyken biraz artıyor, benzinde de bu ses çok çok az azalıyor.
puncheonrum 1 yıl önce I had a 2010 ms3 and I thought that this "noise" was a issue so got a 2012 guess what the 2012 has the same noise. This noise is normal puncheonrum 1 yıl önce I have a 2012 with 15k miles. it makes the same noise.... At first I thought this was a problem on my 2010 but when I heard the 2012 it makes the exact same noise... so I say its not an issue. normal engine noise
Sadece ses yapıyorsa sıkıntı değil. Başka problemlere sebebiyet vermesin yeter Yine de bir mazda ustasına göstermekte fayda var. Baktın usta ses garip ilk kez duydum şunu vs sökeceğiz derse hemen kaç oradan
Mutlu ön takım arızaları ve bazı yağ kaçakları ağır kusur sayılıyor. Sen muayeneye gideceğin gün aracın altını yıkat öyle git geçersin. İşler o şekil işliyor. Ustana söyle fazla düşünmesin liftte arabayı çalıştırıp gazlasın bakalım yağ nerden, ne şekilde ve ne miktarda atıyor gözlemlemek gerekiyor.
Mutlu hocam,AKS Keçelerini değiştirin hemen
Müjdat abi, öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için. Aks keçesinin böyle bir yağ sıçratma imkanı var mıdır? Damlatma yapmıyor daha şükür.
AKs lerin şanzımana bağlantı noktasındaki keçeleri değiştir. Bir de Krank keçesini değiştir. Bu terlemeler benim araçta da vardı. Şeytan kulağına bir şey yok!
araç alttan darbeli mi ki bu kadar hata çıktı