0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsun.submarine led yapacaksan açı iyi ayarlamalısın.bir de 30 derecelik 5mm iğne led alman gerekir.son olarak submarine led yaaprken ledin ucu dışarıda olursa göze ışık geliyormuş .
Kadife folyonun fiyatı ne kadar? nereden alıcaz ? nasıl kaplayacaz ?
Sonuç. Farları açınca yanıyor. Ayakaltı ambiyans ışığımla birlikte farları açınca yanması çok hoş oldu. Odağını ayarlamak için akşamı bekleyeceğim. Tam orta konsoldaki bardaklıkları aydınlatmasını istediğim için ufak bir ince ayarı kaldı
eline sağlık. lede kaç ohm direnç ekledin? ışık dağılımı tamm görünmüyor ama işini görüyorsa sıkıntı yok.kapı tutamaklarına bu ledden yapma bunlar dar açılı. şerit led alıp ondan 1 led kes arkadan lehim yap 1k ya da 1.5k direnç sür. ben denedim ışık açısı 120 derece ve 1.5k direnç ile güzel görünüyor. nasip olursa yazın 4 kapıya da yapmayı planlıyorum.
Bir de tek tel gibi, kablo şeklinde aydınlatma var, yani telin sonundan devreyi tamamlaman gerekmiyor, tek yerden yapıyorsun bağlantıyı. Şeffaf, ince, esnek bir tel düşün, farklı renklerde yanabiliyor.
Onu paylaştık gerekli konularda Hakan abi. İp neon led konularında tartıştık. Zamanla sönme yapıyor denildi ve alternatif olarak fosforlu dekoratif şeritler var, gece parliyor ve elektrik almak ile uğraşılmıyor.
Bu aracımdan sonra ben de ya A3 ya da Mazda 3 hatcback alabilirim. Mazdanın malzeme kalitesi ve işçiliğine bayıldım resmen.