0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kardeşim madem almayacaksın ne diye bizi uğraştırıyorsun?
Galiba Selman abi dükkanın önünü kapattı
Hiç sorma Kaan. Koca Accord'u dükkanın önünü kapatıyor :rofl)Şaka bir yana bir gün vitrinde ki bir ayakkabı çok hoşuma gitti. Fiyatını sormak için dükkana girdiğimde aldığım cevap "alacak mısın?" olmuştu. Şaşkınlığımı üstümden atınca bedavada verse almayacağımı söyleyip çıktım
Edinmeye çalıştığın prensip çok güzel. Bir an düşününce bende senin gibi davranıyormuşum.
mutlu eline sağlık çok güzel olmuş. yakından çekmeyeydin iyiydi resim birde açılınca bi tırsmadım değil . eline sağlık bu arada şu kapı ceplerine ve kollarına ambians düşünüyor musun? yazın planlarım arasında var nasipse
Kapı ceplerine ve kollarına da ambiyans yapabilirsem bu aracı hiç satmam sonraki aşama turbolamak olur sanırım. Zor birşeye benzemiyor, cam açma tuşlarının ışıklarından güç alarak yapanlar var.
mantar led + uygun direnç ile deneyeceğim en azından kapı gözlerine yapma niyetim var. dediğin gibi ışık kapı düğme ışıklarından aslınır zaten 2v 10 ma ile çalışıyor mantar/iğne ledler
Cam açma düğmelerinden elektrik almak kolay mı? Partner'da denemiştim ama sökemedim kutusunu. Tucson'un cam düğmelerinin tamiri esnasında işçiliğinin, söküp takmasının ne kadar zor olduğunu görünce hiç birşeyine karışmamıştım. Hatta kapı açıldığında kapı içindeki kırmızı güvenlik lambasının ampülünü bile değiştirmek için kapı döşemesini komple sökmek gerekiyordu.İlkbahar gibi bende Doblóya birşeyler yapmayı planlıyorum. Ayak ucu aydınlatma, gündüz lambalarına sarı sinyal ampülü veya beyaz led takmayı, bağaj içine ekstra aydınlatma ve bagaj kapağının iç kısmına kapak yukarıdayken dış ortamı aydınlatacak led lamba yapmayı planlıyorum. Özellikle akşam kampta çok işime yarayacak Az önce arabaya binerken sabah yıkadığım arabadan eser kalmadığını farkettim. Marşbiyeller hep çamur içinde kalmış Nedenini düşününce arabada paçalıkların olmadığını farkettim. Kar'a rağmen araban temiz kalmış Mutlu
direkt devreye girmeden dışarıdan kablosunu bulup ek alsak olmaz mı acaba. hiç olmasa kabloları içeri alır parklara ek çekerim
Ellerine sağlık Mutlu çok güzel bir çalışma. Yaptığın bu tarz çalışmalarla ben dahil bir çok kişinin kanına giriyorsun Konuyla alakasız olacak ama merakımdan sormak istedim. Bu mazdalarda el freni neden sağ tarafta? Ben japonların trafik durumuna verdim. Bu arada 2009 mazda6 lar beni benden alan araçlardan biri. Niyetimde hep accordun bir üst kasası olsada mazda6 yabana atılacak gibi değil. Üstelik kmsi accorda göre daha düşük, fiyatları daha uygun.
Onu ben de anlamıyorum abi. Sağdan direksiyon ve soldan direksiyon versiyonda da orta konsol aynı. Belki dediğinden olabilir ama niye diğer Japonlarda bu yok o zaman o zaman tasarım kalıyor geriye. Sürücüye daha fazla alan bırakmak istemiş olabilirler. Sağolasın abi.
Aynı çözümlemeyi bende yaptım ama akıl sır erdiremedim Peki kullanmakta zorluk çıkıyor mu?