0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Döşeyeceğin ledler şerit led mi? Beyaz tabanlı üstü silikonlu?
Aynen.
Şu far kaşlarının yakından fotoğrafı var mı?Sent from my iPhone using Tapatalk
Mutlu silikon boya tuttu mu?
Bu satış linkinden görebilirsin Enes, nesini merak ettin?https://tr.aliexpress.com/item/PAINTED-C-Style-EYELID-EYEBROW-EYELIDS-EYEBROW-1PAIR-For-Mazda-3-4-5dr-2010UP-T032EB/32733804821.html?spm=2114.13010708.0.0.pCHF2h
Araç üstünde nasıl duruyor merak etmiştim. Özellikle koyu renklerde baya şık görünüyormuş.Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne tuttu mu abi anlamadım? Far kaşını yapıştırmak için dayson poliüretan mastik kullanmıştım. Gayet güzel sağlam tuttu.
O zaman hiç elleşme kıro işi duracak, çünkü direk araba park halindeyken bakınca sırıtacak. Üstünü kamufle etmen lazım bence mika gibi birşeyle oda içini göstermeyen cinsten olmalı Mesaj Birleştirildi: Kasım 29, 2016, 23:12:34Mutlu şöyle birşey dene bakalım belki olur. Bu ledlerin tam üstüne daire şeklinde pul yapıştır sonra siyah sprey boyayı sık. Beyaz kısımlara denk gelen kısımlardaki silikon üstüne boya tutarsa eğer o pulları söküp yapıştırabilirsin. Ozaman daha hoş görünür
Mutlu merhaba Sanırım ısıtmalı koltuk minderi satın almıştın. Geldi mi ürün kullandın mı merak ettim. Bende almayı planlıyorum
Mutlu ankarada işinin ehli uygun fiyatlı mazda özel servisi var mı?
Geldi abi çok memnunum. 1 dk içinde ısınıyor. Sabah buz gibi havada ve aracın içinde çok iyi oluyor. Bugün koltuk ısıtıcının fotolarını çekeyim. Linki önceki sayfalarda var.
El freni butonuna giriştim ama boya tutmadı bugün denediğimde. Zımparalayıp, siyah plastik astarı atıp sonrasında metalik gri jant boyası atsam tutar mı? Zımparaladığımdan mı tutmadı acaba?
Teşekkür ederim Mutlu. Minderden ziyade kılıf gibi duruyormuş