0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba, sadece motor sıcaklığından faydalanmak istiyorsanız fan hız ayarını gösteren aşağı yukarı tuşlarından yukarı tuşuna basarsanız klima açılmadan direkt olarak sadece fanlar açılıyor toyota yarisimde
Eline emeğine sağlık Mutlu, nazar olacak bak maşallah Bu arada senin telefonun kamera da buz tutmuş yalım [emoji38]Geçen izlediğim bir videoda hoşuma giden bir detay vardı çok güzel, denemedim ama mantıklı. Arabanın içi eğer ki buharlaşıyor ise camlarda su buharı falan, evcil hayvan bakanlar bilir kedi kumu diye satılan kristaller var onları bir çorabın içine koyup koltuk altına koyarak bu nemi alıyordu ek bilgi olsun diye paylaştım
AA çok iyiymiş. Daha bulunabilir bir şey muadil olarak kullanılabilir mi acaba Mutlu kapı kol dayama yerlerine taktığın şeridi benden kopya çekmişsin telif hakları gereği onları geri sökmeni talep ediyorum. Hahah. Maşallah güzel olmuş takipteyim. Senle ortak projelerimiz var inşallah [emoji56]
Eline emeğine sağlık Mutlu, nazar olacak bak maşallah Bu arada senin telefonun kamera da buz tutmuş yalım Geçen izlediğim bir videoda hoşuma giden bir detay vardı çok güzel, denemedim ama mantıklı. Arabanın içi eğer ki buharlaşıyor ise camlarda su buharı falan, evcil hayvan bakanlar bilir kedi kumu diye satılan kristaller var onları bir çorabın içine koyup koltuk altına koyarak bu nemi alıyordu ek bilgi olsun diye paylaştım
AA çok iyiymiş. Daha bulunabilir bir şey muadil olarak kullanılabilir mi acaba
Sağolasın Murat abi, aman nazar olmasın. Telefonun arka kapağını kıra kıra kamera lensinin içine de tozlar girmiş, buna bir de güneş açısı eklenince çok kötü çıkmış bazı fotolar. Evet kedi kumunun nem alma özelliği var. Yalnız benim sorunum içeriden değil, dışarının buzlaşması. İçeriden nemlenmeyi çok şükür atlattım, arka stoplardan su girerken çok buhar olurdu içerisi. Benim şimdiki sıkıntım sabahları camların dışı tamamen buz oluyor. Onun da tek yolu aracı çalıştırıp ısınmasını beklemek.Bu arada bu kedi kumunu karlı buzlu yolda kaldığınızda bir miktar tekerlerin oralara kullanarak da deneyebilirsiniz.
Sen de mi yapmıştın? Görmedim valla. Aliexpress de dolanırken denk gelince almıştım. Aslında üst taraftaki birleşim yerine yapacaktım da durmuyordu orda.Şu araç içi ayak ucu karşılama ve ambiyans aydınlatmalarını eklesem, ledleri drl olarak kullanacağım ön alttaki yuvalarda. Mesaj Birleştirildi: Kasım 27, 2016, 20:42:07Sağolasın Murat abi, aman nazar olmasın. Telefonun arka kapağını kıra kıra kamera lensinin içine de tozlar girmiş, buna bir de güneş açısı eklenince çok kötü çıkmış bazı fotolar. Evet kedi kumunun nem alma özelliği var. Yalnız benim sorunum içeriden değil, dışarının buzlaşması. İçeriden nemlenmeyi çok şükür atlattım, arka stoplardan su girerken çok buhar olurdu içerisi. Benim şimdiki sıkıntım sabahları camların dışı tamamen buz oluyor. Onun da tek yolu aracı çalıştırıp ısınmasını beklemek.Bu arada bu kedi kumunu karlı buzlu yolda kaldığınızda bir miktar tekerlerin oralara kullanarak da deneyebilirsiniz.
Ben kedi kumu yaptim. İnternetten kristal kedi kumu aldim 12 TL 5-6 ttanecçorap cikiyor. Hem de büyükboy olarak. 2 su bardagi boyunda deyim. Yalniz corabi doldurmadan önce kumu eleyin. Her ne kadar iri taneli olsada toz oluyor içinde. Yada tek tek seçerek iri taneleri koyun çoraba Çocuk corabi ufak peluş da tercih edilebilir. Faydasi var.
Benim koltuk altında da aktif karbon var, bu kedi kumu kristalinden de alıp koyayım. Ne olur ne olmaz malum kış günü yağmur sulu ayakkabılar ile şemsiye ile giriyoruz araba içine. Buharlaşıp arabanın içini küflendirmesin yada elektronik devrelere zarar vermesin fayda faydadır
Abi bu kadar psikopat dusundugunu bilmiyordum. Insallah kendini dusunup kayip dusmemek icin kaucuk taban bot , ayaciklar fazla usumesin diye cift kat corap ve ilave popocuk usumesin diye alt ust iclik giyiyorsundur.
Havalar bozduğundan ayak altı beyaz karşılama aydınlatması ve ambiyans aydınlatması da takamadım.Silikonlu ledler geldi, sarı ledler var sinyal için kullanacğaım. Gündüz farı olarak da kullanacağım aracın içinde hali hazırda kullandığım ledler var. Bunları sis farının üstündeki boş yuvaya yatay olarak 1 sıra sarı+1 sıra beyaz+1 sıra sarı+1 sıra beyaz olacak şekilde üstüste yapıştırmayı düşünüyorum. Gündüz farı ve sinyal özellikli olacak. Fazladan 1 sıra beyaz şeridi de sis farının en altındaki oyuğa dibine doğru yapıştırarak gizli, derinden gelen ışık gibi göstermeyi planlıyorum.Ne dersiniz?9-10 mesaj üstteki fotoğraflarda sis farı kapağını boyamıştım orada görülebilir sis farı üstündeki yuva.
Mutlu cep telefonlarında ki flaşlar gibi yapacaksın yani sarı ve beyaz Birlikte mi yanacaklar drl açıkken? Yada bu mesajı yazarken olayı anladım galiba drl beyaz led sarı sinyal. Sarı yazınca sinyal olacağı aklıma gelmedi amber olsa iyiymiş İki boşluğu da dolduracakmısın?