0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan,Güle, güle kullan.Kısmanya başladım arabanı ama yaa.
Yaylandık bakalım iyimi oldu kötümü bilemiyorum arkadaşlar daha net fotolar daha sonra
Merhaba Arkadaşlar ,Aracımın sis farı Çerçevelerini Ledli Olanlar ile değiştirdim.Kahrımı çeken ve siparişi tamamlayan @Kaan Kara (29002) Kardeşime teşekkürler...Buyrun Fotolar;
Ooooo maşallah sercan hayırlı olsun
Sercan hayirli olsun guzel durmus vites cercevesi. Bende spoyleri siyah yapmayi dusunuyorum. Sisleri soktun mu?Mesaj Birleştirildi: Haziran 29, 2015, 18:00:32Hasan abi cam ustundeki spoyleri yeni mi taktirdin?
@Hasan Duman (27631) ve @Sercan YILDIZ (33271) gayet şık duruyor araçlarınız, Allah kaza bela vermesin.
Merhaba Arkadaşlar.Aracıma yaptığı birkaç ufak değişikliğinde fotoğraflarını paylaşmak istedi.Ön tampon altı pıano black folyo ile kaplandı.Krom vites çerçevesi takıldı.Arka Toyota Corolla yazısı söküldü.Ve geçen hafta yaptırdığım Eıbach 3,5 cm yay uygulaması;
Gayet başarılı. Abartılı olmayan gözü yormadan insanda yaaa bu hangi modelidir havası yaratan stilde olmuş[emoji3]
Sercan masallah arka tampon cok guzel olmus. Kaca yaptırdın?tavani bence hic elleme senin arabanin rengi guzel. Sanruf olmadan Tavan folyo oldu mu bence harbi apaci isi oluyor.
Alicam en sonunda csc yi [emoji1] [emoji1] eline saglik abi.
tavan için fikir atayım ortaya cam tavanlar genelde tavanın yarısının daha ilerisinde, yani komple tavan kaplamak yerine yarısından fazla kaplama yapılarak cam tavan efekti verilebilir
Dün Yalova yolunda takip edebildiğim kadar takip ettim sizi aracınızın maşallahı vardı. Plaka yabancı gelmiyor bi aşinalık var dedim demekki doğruymuş