0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet bendim Araç 1.6 da yolları pek bilmediğimden basamadım. Radar viraj vs.
Amin cümlemize kaza bela vermesin teşekkür ediyorum. Bir daha denk gelirse durdururum artık
Benim zaten aklımdaymış plaka Ama aracınızın virajlardaki başarısı on numara. Ben girerken o virajlara bir an tereddüt ettim
Bunda Yaylarında etkisi var birazda Pilotaj:) 120 ile girebiliyorum o ard arda olan virajlı yola..
abi MaşaAllah aracına diyecek bir söz yok bu arka cam üstü spoiler i nereden temin edebiliriz boyanmış bir şekilde
Valla bende gaza gelip bende girdim ama açıkçası biraz tırstım yani
E bay den aldım. Astarlı geldi ben burda boyattım. CAmcıyada Siyah cam silikonu ile montajını yaptırdım.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 06, 2015, 15:31:22Birincisine girdiğini farkettim oo dedim geliyo hadi bakalım ama gelmedin:)
merhaba malum serviste aksesuar çok pahalı sahibinden de aşağıdaki ürünü buldum boyalı fiyatı 150 TL ve kargo ücreti de yok dediler, baya ilgili davrandılar arayıp yardımcı olalım dediler. fiyatda çok makul olunca insanın kafası karışıyor buradan sipariş veren oldu mu acaba sormak istedim.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-2014-model-toyota-corolla-spoileri-satisa-sunulmustur-216950342/detay/
Bende Bu tarz bir yerden aldım serviste taktırdım. Bence sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Güzelce siyah silikon ve çift taraflı bantla yapıştırıp 24 saat bantlı kalmasını sağlayın.
çok teşekkür ederim
Sercan merhaba,Bu kapakları servise sordum. Bana yok dediler. Resimdeki arabaya takılı olanı mı aldın yoksa life modeldeki boşu mu aldın tam anlayamadım. Tweeter uyumlu olanı ise kaça malettin
Bende birşeyler göndereyim Didim bakın arkadaşlar