0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Arkadaşlar.Herkese keyifli forumlar..Aracıma yaptığım aksesuar eklemelerini bir başlık altında toplamak istedim.Aracım 1.33 life paketEk olarak Aksesuar paketi( jant, sis farı , Ö cam dahil Film) bulunmaktadır. Bunun yanında benim yaptığım aksesuarlar da aşağıda fotolarda mevcut:)İyi seyirler:)Ön arka park sensörü;4300k Xenon kit uygulaması;Androıd işletim sistemine sahip Ekran ve geri görüş kamerası uygulaması ;Krom Kapı eşiği Uygulaması;Komple iç kısım aydınlatması ve Plaka aydınlatması da led ile değişti.Onların fotoğrafı yok:)Koltuklara komple kılıf uygulaması;İç Trim tutma kısmı Krom Kaplama Uygulaması;Ve Son olarak Bonuss:) Türkiye'de Tek Cam Üstü Spoyler:)Herkese selamlar kazasız belasız sürüşlerr ..
bu orjinal toyotanın ekranına öyle android yükleyip internete falan girebiliyomuyuz yoksa o ekranı komplemi aldın ?
Yok ekran orjinal değil. Aracım Life Paketti zaten. Ben sonradan ekran montajı yaptırdım. Navirem marka Androıd işletim sistemine sahip bir cihaz aldım.
Süper olmuş Gül'e Gül'e kullanın,Allah nazardan saklasın.Arka cam spoylerini nereden aldınız ?
Ozaman ayıptır sorması diyelim ve kaça mal oldu diye can alıcı sorumuzu soralım. Sakın ayıpsa neden sordun yazma da :-):-)
kullandığınız android cihaz'la radyo dinlerken sorun yaşadınız mı(çekmeme veya zayıf çekme gibi), sesi nasıl yeterlimi (mesela cd deki ses kalitesi usb bellekteki ses kalitesi nasıl),dokunmatik hassasiyeti nedir. tavsiye eder misiniz......
Yaylar ne oldu yay gunceli
Yay aranıyor abi:) Bulan varsa nolur link versinn:)
arkadaşlar bugün itibari ile eibach 3.5 mm yay bulup aldım isteyen arkadaşlar dp tuning de var eibach türkiye distibütörü kendileri isteyen buradan talepte bulunabilir yaylar yarın bende olur inşallah https://www.dp-tuning.com/
Bu eski kasa Corolla Auris yayının parça kodu Yurtdışında forumlarda bu ürünü takıp kullananlar var , kötü yorum görmedim ben