0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zevkli adamsın ve çok güzel kişiselleştirdin arabayı. Arka cam üzeri spoiler çok şık hava vermiş.
Veee böyle paket halinde satılık
Hayırlı olsun çok güzel olmuş. Android navigasyonu nereden ve kaça aldınız? Ben bulamadım bir türlü.
Maşallah çok güzel olmuş. Ön cam filmi akşamları ya da geceleri sıkıntı çıkarmıyor mu görüşte?
Ceketimi alıp çıkıcam tabirini bagajımdan Maguıars çantamı alıp çıkacağım olarak değiştiriyorum:)Mesaj Birleştirildi: Nisan 27, 2015, 19:23:14Yalovadan aldım 1850 tl'ye. Dilerseniz misafirim olun birgün halledelim montajını da.Mesaj Birleştirildi: Nisan 27, 2015, 19:23:54Şu an için bir problem yok birde gözlerimden lazer ameliyatı olmama rağmen:)
Kafadan şunu söyleyeyim.Bu araca ne aksesuar takarsan tak.Bir şeye yaramaz,kendini göstermez.Çünkü hay maaşallah o ne güzel renk öyle.Allah nazardan saklasın.
Maşallah kazasiz belasiz gule gule bin aksesuarlar çok güzel olmus. Bütün aksesuarları cuk diye oturmus. Ama sanki bi fazlalık var gibi gözü yoran. Şu cam üstündeki parça
Arabanızın gerçekten maşallahı var. Hele rengine bayıldım desem yeridir Allah'ım nazarlardan korusun.
Daha öncede söylemiştim corolla için favori rengim avangart bronz. Süper olmuş. Güle güle kullanın.