0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç yaylandığında veya sağa sola yaylandığım zaman rahatsız edici gıcırtılar geliyordu.sünger değişti ve ses gitti.bazı araçlarda rastlandığı için değiştirdiler.
Mehmet hocam, sürücü koltuğunda kendimizi topladığımız Zaman , sağ sola yaslandığım Zaman sünger sesi geliyor. Araba yaylandığında veya çukura girdiğim Zaman bir ses yok. Acaba servise ben de mi başvurayım? Ben siz diyene kadar sorun olarak algılamamıştım olayı. Bugün kafaya takmaya başladım kendi kendime bu işlem için koltuk sökülüyor mu?
Kış kastiği aldım gy ultragrip 8. İnanılmaz azaldı yol sesi olayı arkadaşlar. Bridgestone mahvediyor bu arabayı bilginize. Ayrıca zaten her konuda belirtiyorum bu şikayetimi tekrar belirteyim. Cvt şanzımandan kaynaklı motor sesi sorunu oldukça ısınamayacağım bu arabaya. Gıcık bir motor sesi olduğunu düşünüyorum. İzolasyonun faydası olurmu sizce? Yoksa satacağım muhtemelen hevesle aldığım ilk sıfır arabamı Enteresan olan ise benim kadar kimse dile getirmiyor bu meseleyi. Havalandırma deliğinden gelen tıkırtı tabi benide rahatsız eder ama işkence tarzında olan motor sesine nasıl bu kadar normal bakılıyor hayret. Cvt için konuşuyorum tabiki. Manuelde problem yok
Salih beyin aracı https://vimeo.com/155215306
sankı dıreksıyon kılıdınde bı sıkıntı var gıbı
Bana sanki bir yere tıklıyormuş gibi geldi direksiyon kutusunun orada bir şeyler yanlış yerleştirilmiş gibi.
Tevfik hocam, ben de sesi dün farkettim. Daha önce var mıydı bilmiyorum. Ama bu konsol sesi falan alışmıştım . Bu ses harbi çok canımı sıktı. Arabaya binerken korkar oldum. Bugün nerden ses gelecek acaba diye.Mesaj Birleştirildi: Şubat 14, 2016, 00:14:22Diğer tırstığım nokta ise, hala mekanik bir sorun yok. Mekanik sorunlar çıkmaya başlarsa işte o zaman daha kötü olacak.
Abi büyük şehirde yaşıyorsunuz sanırım servis yakınsa gidin baktırın. Diğer yandan ne deseniz haklısınız ben sesleri artık takmıyorum teybi açıyorum. Siz bu gidişle arabayı satarsınız söyleyeyim
Salı günü servise gidecem gene, 3 yerde ses sorunum var şu anda. Koltuk plastiklerinde, touch ekran üstü havalandırma kısmında ve bu direksiyondan gelen ses. Kesmeden vermeyin arabayı dicemMesaj Birleştirildi: Şubat 14, 2016, 00:47:03Manavgat'ta yaşıyorum. Burda toyota servisi yok. Antalya'ya gidiyorum 80 km. Çok gittim servise. Bakalım daha ne kadar gideriz? Mesaj Birleştirildi: Şubat 14, 2016, 00:49:49bunlar da ses yapıyor bende. Araba yaylandıkça üstünde oturan varsa koltukta. Bunlar ses yapıyor. Gıcırt gıcırt diye.Uzakmış, tahmin ediyorum kıvrımlı yolları filan, bende de direksiyon kutusu silecek kolunu oynattığımda o da oynuyor az bir şey iki elimle tuttuğumda sıkıntı yok yazın Trabzon'a geçtiğimde söyleyeceğim. Geçmiş olsun inşaAllah bir çözüme ulaşırsınız.
gecmıs olsun dıreksıyon kılıdındendır dıye demıstım demek kı dogruymus. valla salıh bey yanlıs anlama ama sızın aracta da baya bı sıkayet cektınız.
selam arkadaşlar, bugün şikayetlerim için servise girdim. Yapılan işlemler şöyle;1- Direksiyonu sağa sola çevirince gelen sesi dinlettim. Ses, direksiyon kilidinin tam oturmamasından geldiği söylendi. Şu anda ses yok .2- Sağ koltuk plastiğinden ses geliyordu, çıt çıt tarzı. O ses için koltuk altından işlem yapıldı, o sesten de kurtuldum. 3- Arka koltuk önünde bulunan güç kaynağına elektrik gelmiyordu, o iş de halledildi.4- Touch ekran üstünden bazen sert asfaltta vızıltılar geliyordu, o kısma izolasyon yaptırttım, şu an için o kısımda da ses kesildi.5- Geri geri giderken az da olsa bir anlık vonglama sesi oluyor bazen dedim. Arka balataları benim görebildiğim kadarıyla zımpara tarzı bişeyler yaptılar. Şimdilik ses yok. Daha sonra gelir mi bilmiyorum. 6- 100 TL karşılığında da toyota yol yardım paketi satın aldım.Camlara film için 5 yıl garantili 300 liraya yapacaklar. Havalar ısınınca onu da yaptırcam.Şimdilik kafam rahat arkadaşlar.