0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaslar merhaba 2.el yenı kasa corolla aldım 2013 arac 35 bınde henuz ancak oncam onundekı kalorıfer ufleme yerılerınden tıkırtı ve gostergede gıcırtı var.Arac 8 ay daha garantı kapsamında servıs bu sorunları cozebılıyormu daha once seat kullanıyordum toyotayı pek tanımıyorum acıkcası.Tesekkurler
Benim araçta da, dişli asfaltlarda, kadran plastik camının ordan ses geliyor, üstüne biraz basınca sesi kesiyor. Çarşamba günü bakıma gittiğim de iletecegim.
Ses dünyasına hoş geldin mi diyelim Aydın?
Toyota'nın trim sesinden bıkanları Japonların Mercedesine beklerim.
Dün servise uğradım. Corolla testi için. Aslında sıfır düşünüyorduk ama 2. El almaya karar verdik. Hava baya sıcaktı bursa da. Test aracına binince klimayı açtı satış elemanı. Sol havalandırma ızgarasından çıkan ses nedir öyle.! İlk başta acaba yaprak kağıt falan mı girmiş içine dedim. Ama yok bildiğin cırcır böceği sürekli sabit. Söyledim test aracı olduğu için falan filan.. Kötü bi durum. Çözümsüzlüklerle geliyor Toyota. Yeni araç geldiğinde alternatif ya da çözüm üreten araç değil de herşey aynı üstüne sorunla geliyor.. Vazgeçmek üzereyim desem yalan olmaz.. Not:Amacım Toyota yı kötülemek değil. Bir Toyota kullanıcısı olarak eleştirmek. Ha sert mi oldu az bile sevgiler
Şu an servisdeyim (Fethiye Bakırcılar), ses gelen yerler(km plastik çerçevesi , sol havalandırma ızgarası, arka pandizot) izolasyon yapıldı, biraz önce teste çıktık sesler kesilmiş, isteyince halledilebiliyor yani
Arka pandizot neresi oluyor?
Bu arada, cumartesi günü yine teyzemlerin 2013 model Mercedes A200 (AMG Paket) arabasına bindim, bizim Corolla'nın tıkırtıları devede kulak. SUnroof'dan gelen ses zaten her şeye bedel.