0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Demek ki bayağı bir ses problemi var corolla da,Auriste ses problemi yoktu,İngiliz üretimi olduğu için olabilirmi?
Çok iyi olmus
Arkadaşlar 4. Kez gittiğim serviste forumdan bir arkadaşımın önerisini deneyerek cızırtı sesini bulduk sonunda, sağ ön cama avuç içiyle bastırınca ses kayboluyor, çekince cızır cızır, tam açıncada ses yok gibi, cam fitili siparişi verdi usta, sizce ses kesilirmi?Cam fitili sorunluysa değişince düzelmesi gerekir. Şimdilik değişene kadar sprey silikon sıkarak sesi kesebilirsiniz.
trabzon yetkili servisinde garanti kapsamında aracımın göğüs ve piano black kısmı sökülüp izolasyon süngeri ile yerine takıldı.ayrıca sürücü koltuğu süngeri ses yaptığı için o da değişti.toyota zaten bunu kabul etmiş. trabzon servisine her gittiğimde volkan ustayı yalıtım yaparken görüyorum.kendisi çok güler yüzlü ve iyi bir usta... şu anda aracımı daha çok seviyorum.sesler katlanılmazdı.göğüs sökülülür mü diye korkmayın.yanımda yalıtımı yaptı.kırılacak hiçbirşey yok.sök tak... o kadar...
Geldiğimiz son aşama bu, cama avuç içiyle bastırınca ses kayboluyor, fakat usta uğraştı çözemedi, fitili değiştirelim dedi, peki bu çözüm olacakmı yoksa cam ve kriko da dahil bunlardamı değişmeli? Başına gelen fikri olan varmı diye yazdım, cevap gelmeyince Mesaj Birleştirildi: Şubat 05, 2016, 09:27:33Silikon sprey sıktılar değişen bişey yok arkadaşlar
Hocam , sünger nasıl ses yapıyordu?