0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, motor soğukken rölantide dalgalanma oluyor, biraz ısınınca 800 devirde sabit kalıyor. Benim sorum şu; motor soğukken rölantinin yüksek olması normal ancak sabitlenene kadar dalgalanması normal bir durum mu?https://www.youtube.com/watch?v=CtJj7gk-lnU
Bu bir rölanti dalgalanması değil. Soğuk motorda hava ve yakıt karışımının ısınıp verimli ateşlemeyle yanana kadar dengeye gelmesinden kaynaklanan normal bir durum. Rölanti dalgalanması çok daha büyük devir aralıklarında olur ki (örneğin benim bundan önceki vvt-i motorlu 2001 corollamda gaz kelebeğinden kaynaklanan sorundan dolayı 1000-2000 devir arası sürekli ve durmaksızın hareketi gibi) sebepleri ve masrafı can sıkıcıdır. Gayet normal bir durum. Şu an benim aracım da aynı. Hayırlı sürüşler...
söylediklerimi sıra ile yapınız.1.egr valfini ve çevresini acilen temizlettiriniz.2.bilgisayara bağlatıp enjektörlerdeki durumu baktırınız.eğer enjektörde bişi yok ve hala dalgalanma devam ediyor ise tubonuz tıkalı....turbonuz sökülüp temizlenecek.bunlar yaptınız hala eçmedi ise arabanızın yağ kontrollerini yapınız yap yakıyor olabilir..Mesaj Birleştirildi: Nisan 23, 2015, 20:47:21dalgalanma yok ama ısınınca bu araç 720 rpm de çalışır yani 800 çizgisinin az altı.gaza basınız 2000 rpm de tutmaya çalışınız boşta iken şayet pedal sabit devir değişiyor ise dalgalanma vardır.ama sorununuz egr veya enjektör görünüyor...
akünün şase ucunu sök on dakika bekle yerine tak düzelirse sorun kalmaz arada bir enjektör temizleyici katkı kullan
Aynı durum benim araçta da var, sorun olduğunu sanmıyorum ben.
Allahım bayilacagim beyler çıtayı bu kadar yüksek tutmayın. Elbet te normal.Motor kendine gelmesin mi düzene binmesin mi.Baska araçlarda o ibre adeta dans eder.Sorun yok.Toyota dizel motor taş gibi.Hey Allahım
bence normal bir durum. aşırı bir dalgalanma yok. motor henüz soğuk olduğu için oluyor bence.