0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kısalar için olanı beğendim, keşkem benimde olsa maşallah çok güzel ilerliyor severek izliyoruz ama sisler konusunda hala şüpheliyim
sağolasın:) valla herşey ortada ikiside H11
Çok güzel olmuş süper. Tek eksik jantlar. Birde havuzlu paspasları nereden aldın? Beğendim, hoşuma gitmedi. Bende alayım onlardan. Birde bu krom kapı kolçağı ve vitesin etrafında ki kromları nereden aldın?
havuzlu paspaslarda ikilem mi var Burak abi? beğendim hoşuma gitmedi demişsin?bu ürünler servisten alınma, orjinal ürünlerbeyaz güvercinede yakışır hani
Çok güzel olmuş süper. Tek eksik jantlar. Birde havuzlu paspasları nereden aldın? Beğendim, hoşuma giti. Bende alayım onlardan. Birde bu krom kapı kolçağı ve vitesin etrafında ki kromları nereden aldın?
elif tuniningden aldım abi.internetten aldım ertesi gün geldi.dumankaya pendiktende krom parçaları aldım.
Şu krom (vites + kapı kolçağı) parçaları bende bir Nataş'a sorayım da bir ara özellikle direksiyon sonrası aradan çıkartayım.
kısalarda hangi ürün kullanıldı? philips in hangi modeli?
çok güzel oluyor abi tavsiye ederim.aynıdır fiyatalar muhtemelen.advance modelinin yedek parcaları diye sor.aksesuar olarak sordum yok dedi o şekilde sor.siparişi veriolar 1 gün donea ellerine ulaşıyo parça.direksiyon fotografını bekliyorum:)Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2015, 23:06:03kaan arabaya gitmeye üşeniyorum şuan kutusunu aldım bu sefer fotografını atarım sana Mesaj Birleştirildi: Nisan 11, 2015, 23:10:21Bir kaç ay içindede inşallah bu fotoğrafın gerçeğini paylaşıcam sizlerle:)
kromlar ve farlar şahane olmuş...güle güle kullan dostum... özellikle farları çok beğendim...
çok güzel oluyor abi tavsiye ederim.aynıdır fiyatalar muhtemelen.advance modelinin yedek parcaları diye sor.aksesuar olarak sordum yok dedi o şekilde sor.siparişi veriolar 1 gün sonra ellerine ulaşıyo parça.direksiyon fotografını bekliyorum:)kaan arabaya gitmeye üşeniyorum şuan kutusunu aldım bu sefer fotografını atarım sana Bir kaç ay içindede inşallah bu fotoğrafın gerçeğini paylaşıcam sizlerle:)
bir şey hakkında fikir vereyim, el freninin tutma yeride gümüş olmuyor mu?? bu sorulabilirbu sefer şanslı mı hissetmem lazım kendimi jantlar 16 mı kalacak?
hayırlı olsun çok güzel olmuş. plaka aydınlatmasına hangi tür ampul aldınız? link ya da bilgi verebilir misiniz?
tabiki buyrun bunlardan alacaksınız.http://www.hepsiburada.com/liste/photon-5-beyaz-ledli-t10-tip-park-ampulu-85d028/productDetails.aspx?productId=otm85d028&categoryId=20024643