Gönderen Konu: Toyota Corolla 1.33 Life (2015) Xenon Effect Beyaz Farlar ve Krom Uygulaması  (Okunma sayısı 12316 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '15
  • 50 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 32500
  • Model Yılı: '18
  • 3 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Herkese Selamlar, geçen hafta sis farlarını beyaz ampüllerle değiştirmiştim bugünde normal farları beyaz ampül takarak işlemleri tamamladım.ayrıca life donanımında bulunmayan krom kapı içi tutamaklarını ve krom vites çerçevesinide 1000 bakımında,servisten önceden sipariş ederek değiştirdim.Bagaj havuzu,krom kapı eşikleri,havuz paspaslar ve led plaka aydınlatmasıda tamamlandı.cam filmleri yapıldı.şimdilik yaptıklarım bunlar .Tek eksiğim deri direksiyon kaplaması ve çelik jantlar onunda üretilmesini bekliyorum beğendiğim model mayısta satışa çıkacakmış . İyi forumlar herkese:)

FİYATLAR ;
Cam Filmleri -Kapılar 1 en arka cam 2 numara  (150 TL)
Xenon Effect Beyaz Ampüller 2 Takım (Sisler X.M.T Kısa Farlar PHILIPS Marka iki takımda H11 Tip)  (Ort:100 TL toplam)

Cok guzel olmus. Yanliz bir sorum var. Xenon efect ampuller holojenlere kiyasla daha mi iyi gosteriyor?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 7000
  • Model Yılı: '15
  • 50 kere teşekkür etti
  • 75 kere teşekkür edildi
Plakalık için olanı bende aldım verdiğiniz linkten çok teşekkür ederim. Gerçekten güzel oldu. Arabadan inip inip bakasım geliyor :)

http://