0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Plaka aydınlatmalarını kendimiz kolayca takabilirmiyiz.
Aracın farları sisler güzel olmuş. Nereden aldınız bilgi verirmisiniz?
öncelik maşallah araç çok güzel olmuş. Allah kaza bela vermesi.cam filmini nerede ve hangi marka yaptırdınız?
Merhaba. Öncelikle araç beyaz olduğu için muhteşem yakışmış. Bayıldım gerçekten. Benim kafama takılan şu. Aracımızın orjinal ampülleri hafif sarı ve aydınlatma yönünden bana göre zayıf. Bu beyaz ampüller orjinal sarı ampüller gibi aydınlatması zayıfmı yoksa dahamı iyi? Orjinalinden daha iyi aydınlatma sağlıyor dersen bende hemen yapıcam. Cevabın için şimdidedn teşekkür ederim.
Hızlı cevabın için teşekkür ederim. Beni iyice heyecanlandırdınız şimdi. Hemen araştırmalara başlıyorum. Xenon effect olarakmı arayacağız bunları. Sizdekilerin tam kodu falan varmı? Biliyormusunuz? Birde arıza ışığını yakmıyor değilmi bunlar.
birşey dikkatimi çekti, torpido aydınlatma yok mu?? 81260-12580parça kodu bu ama servis biliyordur zaten ,bence aracın iç havası değişiyor
vites kenarı ve kapı kol tutamaçları için link atabilirmisin. nereden aldın. elf tuningde bulamadım. kısaca neyi nereden aldın bir link paylaşırsan bizede yardımcı olabilirsin çünkü çok güzel duruyolar. mmaşallah kazasız belasız binersin inşallah.
Yasin Kardeşim emeğine sağlık aracını çok beğendim. Krom İç Kapı Tutamaçları sağ-sol takım ve Krom Vites Çerçevesi aradım ama bulamıyorum. Nasıl temin edebilirm bilgin var mı ?Yada bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen ?