Ses yalıtımı gayet başarılı bi japon gibi değil. Bahsettiğin avrupai havası mevcut..
Güzel. Hoşuma giden bir araç olmuştur hep.
İyi dilekleriniz için teşekkürler..
Evet epeydir toplamaya çalıştığım malzemelerimi sonunda bitirdim.Derken bir aksilik ki direk içinden çıkan iki çerçeveden biriyle illaki uyar diye düşündüğüm double-dine çerçeve gerekti.Ordan araştır burdan araştır incecik çerçeve nerdeyse bir komponent parası hatta 3500 TL bile diyen oldu,çıldırmamak elde değildi.Derken İstanbul'dan bi yerden bulduk tabi ki yine uygun değildi ,vur tut 40 euro'ya aldık.Akabinde sistem farklı markalardan oluşsada ses uyumu çok güzel oldu.Epey gürültülü ama pırıldamaktan şarkıların sesi kaybolan apaçi tarzı değil tabikide..
Malzemeler:
-Roadstar 9110N Navigasyonlu double-din
-Pilippo 8Ga kablo seti
-Pilippo ön kapılara 16cm 80Rms-310w komponent takımı
-Arkada kapılara elimde mevcut olan 13 cm cadence coaxsiyeller
-Hı-fı marka 2400W 4 kanal anfi
-Pioneer w310S4 400rms 1400w woofer
Buyrun tam olmasada montaj'dan fırsat bulduğumuz kadarıyla bir kaç resim..

Geç geç kafam çok ses kaldırmıyor artık.
teyp in ekran resmi iyiymiş
Hayırlı olsun. Toplam maliyet ne kadar oldu?
Hayırlı olsun alper dıp tıss dıp tıss gezersin artik

Bende bi mono amfi bulamadim ucuz yollu yoksa benimde tesko evde hazir yatiyor.
Evet cok pahali mono amfiler. Temiz duzgun 2.el 1000w rms olanlarin 500 tl.
bende 2 takim focal.mid var. 1 tane jbl stereo amfi bi tane de L5 bass var. Bi mono amfi bulsam temiz ortaligi yikacam
Evet cok pahali mono amfiler. Temiz duzgun 2.el 1000w rms olanlarin 500 tl.
bende 2 takim focal.mid var. 1 tane jbl stereo amfi bi tane de L5 bass var. Bi mono amfi bulsam temiz ortaligi yikacam 
Senin tesko sağlammış abi
saolasın tesekkur ederım. aslında bızımkısı cıtırdan alper bı tane aracta gordum adam bagaja 2 tane L7 baglamıs akuden amfıye guc kablosu olarakta kaynak makınalarının kablosundan cekmıs

bızde bı tane mono amfı bulamıyoruz