0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
delikleri görünce içim gitti ya, bu lpg hakkaten arabaya günah. İyi uğraşmışsınız maşallah, araba artık hızlı kıvamına geldiğine göre, ne yapmamız gerektiğini biliyorsun adaş.
Alper hayırlı olsun,LPG enjektörü delikleri delimi sırasında çıkan çapagı görüyorsun.Manifold sökülmediginde bunların büyük bölümü içeri gidiyor.Sonrasında bir tane benzin enjektörünün fişinin tırnakları kırık idi, emaneten tutuyordu, iyiki orada sorun çıktı.Arada yanan lambada dedigim gibi O² sensörünün ısıtıcısından gözüküyor. Onunda sigorta ve rolesi önce kontrol edilmeli. Çalıştıklarından emin olunduktan sonra devam edilmeli. Ancak bunun kontrolü en saglıklı soguk motor ile olur.Neden enjektör deliklerinin yerinin degiştigini anlatmamışsın,Delikler çok kenarda idi ve emme şlemi sırasında LPG enjeksiyonu yapıldıgında 1 silindirdeki subabın birinden hava yakıt, digerinden belkide sadece hava geçiyordu.Bu şartlarda her devir aralıgında farklı sonuç verdiginden olması gerekekn LTFT ve STFT degerleri alakasız degerlerde idi.Şimdi yapılan işte en ciddi degişiklik sadece enjektör yeri degişikligi digerleri sistemin kolay çalışması için.Sadece enjektör deligi bile ne kadar çok şey degiştiriyormuş görmüş olduk.
Bu arada 1001 e takılma, sıfır Km araba alsam yine benzin ve yine plakalar takılmada LPG...Kadroyu sende gördün, yanlışmıyım?
abi egzostu kesince iptal oluyor garanti, bu tüpü takınca komple iptal olmuyormu garanti ?
Etse ne olur?Senin arabanda mesela kaldımı garanti?
Elinize sağlık iyi işçilik.. Lpg montaj işinden anlamayan o kadar vatandaş varki ,bir o kadar da onlara inanan vatandaşımıza yazık,Anlamıyorsan daha enjektörlerin nereden montajlanacağını bilmiyorsan ya bu işi yapma yada bilen birine sor sonuçta Tofaşın kuş serisi değil bu ,Subaru İMPREZA..Sizi ve LPG İŞİ YAPAN arkadaşlarınızı tebrik ediyorum Ahmet bey .Alper kardeşiminde aracını iyi günlerde daha sorunsuz kullanacağını düşünüyorum..
o kadro için Bursadan gelinir mi
Doğru abi :)Mustafa hocam bizim eniştenin zamanında yaptırdığı işler işte..Ben ne kadar sorunsuz araba aldım desemde şans ya gelir kabak yine bana patlar eminim.Bu daha ilk dokunuş İyi dilekleriniz için teşekkürler
Alper sein Mondeodan başın ağrımıştı değilmi?Artık JAPONA GEÇTİN hadi artık sorunsuz günler seni bekliyor inşallah..
Mondeo mu ararsın vectra mı ararsın,taunus mu ararsın ne ararsan hepsinden bi tutam var abi bende Sağolasın..
Benimde şimdiye kadar bindiğim en güzel subaru, çeşitli modellere bindim(gc8 , sti vs.) . Ama seninki kadar konforlu ve ses yalıtımı güzel olanı denk gelmemişti. Ön kokpitide oldukça modern. Bence şimdiye kadarki arabaların içindeki en iyi araç bu. Performans bazında eksiklikler olabilir ama, onuda bence araç 4 çeker olmasıyla tolere ediyor.