Colt önermem.Vitz nedir hiç duymadım açıkcası

Diğer tercihler günümüzde ki moda araçlar
Arkada ki Corona epey bir cafcaflı duruyor Alper

Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun.İnsaallah bunda yüzün güler bu sefer.Araba güzel görünüyor.Bir ara ben de niyetlenmistim ama babam HB istememiş olursa eğer A3'ten başka HB'ge binmek istemediğini söyleyince vazgeçmiştim.
Arkada ki Corona epey bir cafcaflı duruyor Alper 
Yeni aracın hayırlı uğurlu olsun.İnsaallah bunda yüzün güler bu sefer.Araba güzel görünüyor.Bir ara ben de niyetlenmistim ama babam HB istememiş olursa eğer A3'ten başka HB'ge binmek istemediğini söyleyince vazgeçmiştim.
Teşekkürler Özcan abi..Arkadaki şeytan sahibini pek tanımadığım sanal ortamda sıkça fotoğraflarına rastladığım bir corona gerçektende gayet şık..
İnşallah yüzümüz güler.İyi dileklerin için teşekkür ederim.A3 güzel fakat piyasası biraz yüksek o modellere oranla..
Hayırlı uğurlu olsun..güzel günlerde kullanın.. ama bu araba boş durmaz böyle zannımca..baya modifiye işi var bunun
Maşallah , jant+lastik değişimi aracın kaderini değiştirebilir
Önceki corollama taktığım te37 lerden düşünüyorum. Bakalım var biraz zamanı teşekkürler
Vitz dediğim yarisin ta kendisi
Son kasa cvt sanziman Yaris'i gözü kapalı alabilirsiniz.Eşimin vardı ve asırı memnunduk arabadan.Corolla'dan bile daha konforlu ve kullanışlı bir araba.Gaz'a doğru basıyorsanız az da yakar Yeşim hanım.
Alper hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
Alperim hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin...
Teşekkürler Cavit abi

Mesaj Birleştirildi: 06 Nis, 2015 23:41
Alperim hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin... 
Teşekkürler Müjdat abi cümlemize..
Son kasa cvt sanziman Yaris'i gözü kapalı alabilirsiniz.Eşimin vardı ve asırı memnunduk arabadan.Corolla'dan bile daha konforlu ve kullanışlı bir araba.Gaz'a doğru basıyorsanız az da yakar Yeşim hanım.
Otomatik videz seçenekleri hakkında hiç bir bilgiye sahip deilim. Zaten düzün verdiği hazzı da otomatikde alamam. Gidip geldiğim yol da otomatiği 1.3 ve altı olursa boğar. Aracı sattıkdan sonra daha ciddi düşüneceğim artık
Bende böyle ön yargiliydim,fakat yeni nesil 1.3 ve altı hacimler hele bide cvt ise çok daha keyifli oluyor.Performanslarida hic küçümsenecek gibi değil..
alper iyi günlerde kazasız belasız kullan kardeş
Alper bey sorunlu Ford maceranızdan sonra Subaruda artık sular durulur gibime geliyor.
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın yeni aracınızı
İnşallah,iyi dilekleriniz için teşekkürler Bekir bey