).İki çekere dönüş yapılabiliyor fakat bunu sigorta kutusuna yedek sigorta kutusundan herhangi bir sigortayı takarak yapabiliyorsunuz.Bence on/off şeklinde bir düğme olmaması çok büyük eksik.

hayırlı olsun Alper, harika bir araca benziyor. Yaris cvt düşünürken gözüme takıldı sayende

Hayırlı olsun güzel seçim bence.Şehir kullanımında memnun edecektir.Bu arada o fotoğraf ibre selamlama mı yoksa yolda mı yapıldı

abi hayırlı uğurlu olsun allah tekerine taş değdirmesin maşallah
2006 yılında Bursada erginakın da test etmiştik o zaman almamışlardı bizimkiler sağolsunlar, hala pişmanlık duyarım![]()
bi STİ projesi mi sezdim acaba
Maşallah hayırlı olsun sıkıntısız güle güle kullanırsın inşallah Alper
Teşekkür ederim abi bu sefer oldu sanırım
Hayırlı olsun adaş, karlar erimediyse, kartepeye tırmanalım

![]()
![]()
1001 diz üstü vuruyorsun.
Teşekkürler öncelikle,yaristen vazgeçmenizi şiddetle önerir o parala sınıfında en dolu en uygun fiyata mitsubishi space star incelemenizi öneririm.Enişteme şuan o aracı satın alıcaz.Çok önyargılıydım fakat 1.2 CVT sunroof hariç 6 hava yastığı,detaylı yol pc,ASTC(anti patinaj ve esp)dijital klima ve start-stop dahil aklınıza gelebilecek herşey standart ve tek pakette sunuluyor.Emsallerine oranla yakıt tüketimi minimum 2 lt.daha az ve şunu özellikle belirtiyorum.2.0 tdci mondeom'la nerdeyse aynı performansa sahip harika yol tutuşu olan bir araç şanzıman zaten fevkalede+sport modlu..2014 fiyatları park sensörü+bagaj havuzu+trafik tescil işlemleri dahil 42,500 TL / 2015 leri ise 46,500 TL gidin bir yeni attrage üzerinden test sürüşü yapın onun başarısından sonra space stara direk tav olacağınızdan hiç şüphem yok :)Teşekkür ederim.Tabikide o göstergede ki hız tamamen bir hayal bu araçta,bahsettiğim kadran selamlama olayı
Mesaj Birleştirildi: 06 Nis, 2015 02:03
Sağolasın kardeşim nasip kısmet bakıcaz artık
bir aralar da ASX istiyordum da temizlerinin fiyatı fazla. bir de hız sabitleyici eklenemiyor.
Diğer otomatiklerin yakıt tüketimi fazla. CVTler az yakıyor kullanmasını bilene. O nedenle yaris cvt istiyorum ama öbür yandan sınıf büyütmek de istiyorum.
. Maşallah çok güzel görünüyor ve iyi bir tercih