0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hay maşallah kardeşimeee bir dönmüş pir dönmüş Ne ara geldin de yarına işe başlıyon dicem şimdi otobüs fotosu paylaşmışsın gelmeden başlamışsın be kardeşim Toparlada sizin ekibi Düzcede bi misafir edelim ince ince yürümede olur dostane
Bu arabaları gördükçe aklıma bu video geliyohttps://youtu.be/ozOGIeoK4yU
@Alper Binbir (21845) Bir tur verirsin artık.
Hayirli olsun abi gule gule kullan.
Hayırlı olsun abi Bunların amacı ne alt yapıyı güçlendirip chip ya da turbo ile güç almak mı ?
Maşallah Maşallah Dyno ya soktunuz mu güç artışı ne zaman olacak ? Yürüyen aksam ve frenleri güçlendirecek misiniz..
Abi hayırlı olsun güle güle kullan. Maliyet nedir sakıncası yoksa. Gti lar için cooler farklı olarak 10 üstü wideband vs gostergelerle 15 e yaklasiyor diyorlar bana fazla gibi gelmisti
Bundan sonrasi artik hibrid turbo mu diyorlar turbo buyutme sanirim adini yanliş yazmiş olabilirim dv yi satiyodunuz geri taktiniz sanirim
dv yi aldığım gibi taktım, satmıyor olmamış olmam lazım ama , hybrid turbo, turbonun pali üzerinde bir oynama yapılarak oluyor, aynı turbo üzerinden daha fazla verim almak için, turbo ve motoru zorlamak ile oluyor, bu specten sonra dediğin gibi, stage3 te hybrid turbo var. Ama onada bence mutlaka motor içi yapmak lazım.
Farkli bir seyden bahsediyorum ozaman hatirlayamadim , stage 3 normal rocco ben pek gormedim zaten en fazla 2 , bu şekilde poli gti ile rollde neler oluyor deneme firsatiniz oldu mu