0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
malum sekmeler biraz arttı, ama, çok ciddi bir konfor bozukluğu yok, 3.5luk olması kurtardı bizi sanırım.
malum sekmeler biraz arttı, ama, çok ciddi bir konfor bozukluğu yok, 3.5luk olması kurtardı bizi sanırım. kardeşim, vallahi içine doğmuş sanki, 2gün önce könig miligram jant satın aldım, spacer ihtiyacımız oldu, onların montajını yapar yapmaz, forumda paylaşacağım.Amin. Allah razı olsun.
Abi milgram zaten cok sahane bir jant degil ama yukleyenler genelde tercih ediyor baya hafif diye biliyorum lazasiz belasiz kullan hayirli olsun sm speacer oneririm , speacerdan sonra surtme yapabilir
Sm spacer da aldım, 1-2 saat içinde teslim alacağım, vallaha senden korkmaya başladım kardeşim ne desen çıkıyor, könig miligramı bende hafifliğinden dolayı tercih ettim, yoksa tabiki çok daha iyi alternatifler varMesaj Birleştirildi: Nisan 21, 2015, 03:00:50bugün hafif bir jantada hayırlısı ile geçiş yaptık, orjinal jantımız, 11kg gelirken, könig miligramlar 8.2kg geliyor, bugün net öğrendik. Jantlar spacersız uymadı, önlere 12mm arkalara 15mm sm spacer kullanmak durumunda kaldık. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi, ve bu jantı öncelikli performans amaçlı kullanıyorum. Ama değişik olduğu için sanırım, gözümüde rahatsız etmedi açıkcası. Arabayı yıkattıktan sonrada hava kararınca , pek kare alamadım.
Jantları değiştirdikten sonra kapı bandı gözüme battı. Gövde rengine boyanabilir Daha hoş duracaktır tahminen.
o şekilde cok daha siritir onlar cikiyor zaten rayli gibi piano black uyguluyorlar genelde
Orjinal jantlar siyah tonlu o yüzden dedim. Şuan jantlar gri olduğu için orasının siyah kalması güzel durmuyor bence. Sence böyle daha güzel değilmi
abi gösterdigin araba R ama tabi kisiden kisiye zevk degisirde dikkat edersen R larda orda cita yoktur beyaz nasil durur bilemedim örnegini gormedim yani
Aynen , R da yan çıtalar bulunmuyor, bunun yerine marşpiyel var plastik aksam olarak. Benim aslında jantları mat siyah veya piano black boyama niyetim var, üzerinde kusurlar var çünkü, ama sanırım önümüzdeki döneme bırakacağım o işi. Son haliyle biraz taşma yaptı ama, arabayı daha kaslı gösterdi açıkcası, şikayetçi değilim. Şu anki duruşu hoşuma gidiyor.Performans olarakta, getirebileceğimiz son noktaya getirdik, diğer araçlarlada kıyasladığımızda, istediğimiz noktaya geldiğimizi gördük. Şu an için fazlasıyla mutlu ediyor. Listedeki Methanol kitin montajı yapılmadı sadece, çok ihtiyacım olmayacağını anladığım için, elimden çıkarıcam onu.İmzamızı da atmanın zamanı gelmişti : )
Abi rocco tam katur kutur yemelik şeker olmuş Ama jantlar konusunda kesinlikle bişeyler yapmalısın en azından gun metal olabilr diye düşünüyorum. Onun dışında bir de arka cama "bizden hızlısı mezarda" yazdırdın mı herşey tamam olacak