0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aller bey benim evimin dibine geliyorsun haber vermiyorsun...
Orhundan aldım haberini alper abi
Orhun kim yav ?2
Scrocco grubundan abi orhun ilerisoy. benim arabanın aynısından yapıyor ama intercooleri yanlış seçmiş dedi öyle bir muhabbetimiz oldu.
Alper bey Allah kolaylık versin.
Parçaların hepsi birbirinden iyi , hybrid turbonun tam olarak modeli ne oluyor?Bu aralar çok sık duymaya başladımda
hybridin mantığı emme ve egzost kısmının çapı farklı , fakat pervane büyüklükleri, 2 turbodan hangisi büyük ise onun kadar oluyor.
yalnız Alper abi ben kesici mevzusuna takıldım. DSG de 4000 deviri geçirmiyor ama manuel de bunu yapmasının sebebi nedir? tabi hani boşta kesiciye girmesi mantıksız, hatta kalkışta (stage1 videosu vardı 0-100 testi) 2500 e kadar doldurup 1 de kalkıyordunbana garip geldi sebebini bulamadım
Alper abi yay ne kadar etkiledi konforunu aracın ? çok fazla sertleştimi acaba ?
Vallahi suan yazicaklarim sahsi fikrim arac harika olmus baya bir yuklemissiniz ama ben genel olarak w.e serisini begenmiyorum jantlari ve arka camurluktaki yazisi hic hosuma gitmiyor hafif jant miligram tavasiye ederim 8 kiloydu galiba oyle hatirliyorum ben kazasiz belasiz kullanin
Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.