0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elektrikler geldi ama Turkcell 17:00 dan beri hala şebeke sorununu çözemedi.İyiki eşimin telefonunu farklı hat'a taşımışım evde telefon var bari.
abi öyle deme sistem hep bilgisayrla yönetiliyor diye biliyorum en azından arkadaş böyle demişti. olma ihtimali yüksek.baksana memlekete adam el kol sallayarak girip savcı öldürüyor.Allah aşkına bu elektronik otomasyon vs sistemlerinde ne önlem alınacak ki bence çok zor olmasa gerek.şimdi de nükleer santral geliyor yemin ederim çok korkuyorum.. bu teknolojiyi biz nasıl patlatmadan sürdürebiliriz diye
Allah rahmet eylesin Elini kolunu sallıyor vede içeride çatışabiliyor nasıl bir güvenlik zafiyeti ise artık. Siber saldırı mı artık AÇ gözlülerin saldırısımı bilemeyiz. Elektrik lobisi iş başında, bu adamların elektrik borsası varmış fiyatlar anlık değişiyormuş. Vay anasını...Nükleer Santral gelsin bence, patlarsada patlasın (Allah muhafaza) en azından kendi santralimizin radyasyonuna maruz kalırız
An itibariyle 7 saat oldu, alakası varmıdır bilmem ama 7 saattir Vodafone telefonlarda kullanılamıyor. Telefonlar çekmiyor, aramıyor internet bağlantıları yok
niye oluyor bu olaylar anlamıyorum . adaleti neden bir terörist sağlamaya çalışsın ?
"Bir çocuğun hakkını arayalım derken bir çocuğu yetim bırakan bir zihniyet.."asi
Düzen ile terör bir birine tamamen zıt kavramlardır.Bayrağı açılan örgüt fransa güdümünde bir taşerondur.Amaçları da öyle hak arama filan değildir.Amaç gerçekten hak aramak olsaydı..... Halktan kopuk hiç bir ideoloji yada oluşum kesinlikle başarıya ulaşamaz.Burada hak arama filan yoktur.Berkin elvan ın babası bu terörist eylemi desteklememiştir.Ki olayın Berkin ile bir ilişkisi de yoktur.Ana perdeyi görmek lazım...
...şimdi de nükleer santral geliyor yemin ederim çok korkuyorum.. bu teknolojiyi biz nasıl patlatmadan sürdürebiliriz diye