0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah razı olsun abim, sağolasın.Bu arada birşeyi düşünmedim bak Ben desenli aldım ama o desenli kısım o geçiş yerlerinde sırıtacak O ortaya doğru giden kısımlarda eski alttaki düz deri görünecek....Neyse bu seferlik böyle olsun deneme amaçlı olsun. Baya ucuza geldi nede olsa. Kırmızı ip kullansam nasıl olur ki battı balık yan gider
@Murat Köse (28015) Hayırlı olsun hocam E12'mi aldın? Kılıf dikmek epey vakit alıyordur, tamamlamanı bekliyor herkes.
Hocam senin direksiyonda bir şey yokmuş ki neden kapladın
Kırmızı mırmızı hak getire Siyah ip almıştım iyiki de almışım yoksa çok sırıtacaktı işçilik hatalarım Diktim dikmesi 1-1,5 saat gibi sürdü ama ben farklı bir dikiş yaptım. 10 Tl ye alınan ürün herhalde anca bu kadar olur pek kaliteli gibi gelmedi gözüme bende 3 saat uğraştıracak dikişi yapmayıp kolaya kaçtım. Gerçi üzerindeki orjinal toyota dikişi gibi yaptım. Fotoları ekliyeceğim birazdan ama önce SDCARD hasar görmüş onu bir düzelteyim Mesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2015, 17:19:14Yok konu kılıf konusu olunca E12 Auris yaris farketmez Yeter ki birisi bir icat çıkartsın benimde düşündüğüm
Sarımsı olan ne Mehmet? Sarı olan hiç birşey kullanmadım ama Fotoğraf çekiminden kaynaklıdır belki. İşçilikte daha iyi olabilirdi ama bu aldığım kılıfın eni sanki bana küçük gibi geldi, direksiyon elle tutulan yerini gerdirmeye korktum yerinden dikişler patlayacak diye. Hakiki deri olsa çok daha güzel olurdu. Bir yerinde mesela fazla asıldım pıt o deliği kopartarak geldi ip. Yada benim aldığım çok sağlam değildi artık bilemiyorum. Bu tipte dikiş yapabilmek için alınan kılıfta mevcut dikişlerin olması lazım. Hiç kasmadan oralardan ipi geçire geçire orjinaldeki deseni verebiliyoruz.
@Yüksel IŞIK (26882) Km'ne göre iyi durumda aslında Yüksel. Ama deri kılıf ta iyi olur tabi. Direksiyon orjinal deri olsa bu sefer de zamanla kopmalar olabiliyor. Murat hocam sana uygun bedelle diker ayağımızı alıştırır.
Direksiyonu söküp, DENİZLİ'ye kargolayayım ben o zaman.