0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim ip fazlasıyla yetmişti , birazda dikiş tarzına göre değişiyor ipin yetip artması, bir boş bir dolu bırakarak dikiyorum ben hem şekli güzel görünüyor hemde fazlasıyla yetiyor ip, hoşunuza giden bir şekil belirleyin videolardan ona göre dikin, yeter diye düşünüyorum sizede
bakıyorum
http://m.youtube.com/watch?v=tXxjzdwbggo şurda var bir video, farklı dikiş stili gösteren videolarda var
Bravoo.. Harika olmuş.. Aynı araçtan bende de var.. bende yapmayı düşünüyorum ancak bi türlü cesarete gelemiyorum..Direksiyon kılıfı da çok uyumlu olmuş.. internetten aldıysanız linkini paylaşırsanız sevinirim..bu görüntülerden sonra bende dikmeyi kafaya koydum
@Emre KARCI (32375) Eline sağlık güzel oturmuş.
Ben Bayburtta'yım burada bulabileceğimi zannetmiyorum.. mecburen internetten alıcam ve onu uygulicam..inş becerebilirsem kesinlikle atarım..
ben yapabildiysem emin olun siz daha iyisini yaparsınız
Bişey daha sorayım.. ipin yetmemesine istinaden, aynı renkte ipi nasıl temin ettin..tesbih ipi mi..?Mesaj Birleştirildi: Nisan 01, 2015, 16:27:13Estafurullah.. Denicem.. yaparım inş..
Ben de kendim dikmiştim 10 tl aldım malzemeyi ilk defa diktiğim için 2- saat kadar sürdü dikmem ama çok güzel oldu yaklaşık 8-9 aydır kullanıyorum hiçbir soyulma yırtılma olmadı olursa da tekrar alır dikerim .Dikme işi tamamen el becerisi çeşitli dikme yöntemleri var bu arada dikiş aralarını gerdirmek için tırtıksız karga burnu lazım ben komşudan tedarik etmiştim yoksa boşluk kalır