0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki kaç metre ilave ip alalım. Benimkisi de çemkirince kargoya verildi.
Senin direksiyonda soyulma mevcut mu Murat abi ?
Aslen Karaman.Gerçi oda Konya sayılır İkametgah Konya
Bencede direksiyona Sedef kaplatmayin. Ticari taksi gibi oluyor hiç yakışmıyor.
Karaman'ın Çoğlu Köyü'nden.Konya'da merkez ilçe Selçuklu'da yaşıyorum.
arabanın veya döşemenin renginde bir iple dikmekte güzel spor bir etki katıyor
Forumda Hemşerileri görmek güzel.Yeteri sayıda konyada ikamet eden sayısına ulaşıp bir buluşmada biz yapsak
murat abi yedek olarak 1-1.5 metre ip alsan yeter diye düşünüyorum yani bende göz kararı almıştım ama benim dediğim miktar yeter zaten ayakkabı tamircilerine git ordan alırsın onların ipleri dayanıklı oluyo ama ipi alırken mumlamalarını söyle ip dağılmasın murat abi hangi siteden aldın
Bunu aldım Abim,http://www.aldido.com/dreamcar-el-yapimi-sarmali-direksiyon-kilifi-siyah-hediye-kutusunda-1412031Demiştim ya hani Peki gelen ipe göre almak daha mantıklı olur herhalde değil mi? Şimdiden gidip almak istesem sadece bu alacağım iple dikmek için toplamda 1.5 metre yeterli olur mu ki? Bu mumlama işini yaparlar mı bilemiyorum. Gitmişken birde Yüzük alayım bari elime batmasın iğne , iktirmeside kolay olur
Sağolasın nasipse gelirse yarına gidip içinden çıkan ipe göre birşeyler bakayım diye düşündüm şimdi de. Zaten bu işi yapabilirsem eğer anca Cumartesi günü yapabilirim, diğer türlü akşam saati arabanın içinde 3 saat perte çıkarım herhalde Her direksiyon kısmında kese kesemi yaptın yoksa tek iple tüm direksiyonu dolandın mı?
Allah razı olsun abim, sağolasın.Bu arada birşeyi düşünmedim bak Ben desenli aldım ama o desenli kısım o geçiş yerlerinde sırıtacak O ortaya doğru giden kısımlarda eski alttaki düz deri görünecek....Neyse bu seferlik böyle olsun deneme amaçlı olsun. Baya ucuza geldi nede olsa. Kırmızı ip kullansam nasıl olur ki battı balık yan gider
Araba siyah renk, içide siyah.İnşaat amelesiyim ben, amele diyorlar okumuş amele Haklısın seninkisi gibi uygun almak vardı ama arabada farklı birşey olsun istedim. Zaten belli olacaktı tam belli olsun istemiştim ama aradaki o kocaman bağlantıları unutmuşum