0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tolga bey peki sedef kaplamanın maliyeti nedir?
arkadaşlar aracımın direksiyonunda zamanla oluşan aşınmalardan dolayı dikmeli direksiyon kılıfı alıp yapmak istiyorum fakat direksiyonumun kalınlaşmasını istemiyorum bu uygulamayı yapanlar önerilerini sunabilir mi acaba o kılıflar çok mu kalın direksiyonu çok mu kalınlaştırıyor acaba? almak istediğim ürünüde linkte belirtmek istiyorum.
ben bütün arabalarımda kullandım, hiçbir sıkıntısı yok dikmeli kılıfın, diğer geçmeli kılıflar gibi kaba durmuyor farketmezsiniz kalınlığını, tercihlere bişey diyemem ama üzerine para verseler sedef veya parlak siyah kaplamalardan yaptırmam aracıma
ben 20 tl ye yaptirdimistim gecen yil.
Hakiki deri demiş ama muhtemelen vinil.gerçi ozelliklerinde hem hakiki hemde vinil demiş. Delikli olanlar bana hoş gelmiyor deliksiz mi delikli mi bu ürün anlayamadım. Eğer alırsanız bende almak istiyorum böyle bir şey
murat bey zaten o fiyatlara hakiki deriyi vermezler büyük ihtimal vinil. bende delikli olanları sevmiyorum eğer alırsam deliksiz alıcam. isterseniz aldığım ve yaptığım zaman fotosunu atabilirim size
Teşekkürler bekliyorum. Bu arada bu kılıflar standart mı? Mesela bende T27 Avensis var sizin alacağınız ile aynı direksiyonda mı? Çapı vede direksiyon tutulan yerin çapı (derinin iki ucununu değdireceğimiz yeri) özellik belirtmek gerekiyor mu?Mesaj Birleştirildi: Mart 29, 2015, 17:03:13Bu nasıl Benim hoşuma gitti http://www.aldido.com/dreamcar-el-yapimi-sarmali-direksiyon-kilifi-siyah-hediye-kutusunda-1412031
Geçen yıl kendi arabama diktim gerçek deri değil ama bir yıldır kullanıyorum hiç yırtılma vs. olmadı çok memnunum. Zaten E12 lerin direksiyonları biraz incedir çok iyi oluyor yumuşacık oluyor ele iyi oturuyor tavsiye ederim. Orjinal gibi durduğu için gören arkadaşlar çok beğeniyor bizinkinede dikiver diyorlar Daha sonra 6 araba ya daha diktim önümüzdeki haftada arkadaşımın hondasına dikeceğim.
Sizi bir ziyaret edelim o zaman Elinize emeğinize sağlık. 7. sırayı ayırttım
gönderdiğiniz çok güzelmiş ama ben düz desensiz düşünüyorum ben o kılıfları standart olarak biliyorum ve az bir miktarda esneme payı vardır diye tahmin ediyorum
Bende desensiz düşünüyorum da bunun deseni pek bi güzel geldi bana Farklı bir şey olsun dedim, sanki güzel duracak gibi, gözümde canlandırdım da.
nasıl yani anlayamadım
Bülent Öztürkü
onları ben diktikten sonra görünce değerlendirip karar verirsiniz artık ne alacağınıza