0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birazcık Google'a bakın lütfen.http://www.arabalar.gen.tr/toyota-corolla-1-6-comfort-at-i2744.html
verdiğin linkte sorusunun cevabını bulamaz ki. arkadaş tecrübelerden faydalanmak istiyor, google öyle her sorunun cevabını bilemez, google bu araba ne kadar yakarın cevabını vermesi için önce o arabay binip görmesi lazım. cevap vermek istemiyorsan yazma lütfen. burası bilgi ve tecrübe paylaşım platformu. lütfen bu tarz davranmayın insanlara.
hepinize merhaba arkadaşlar ilgilenirseniz ufak bi sorum olucak aracımı yeni aldım 2011 model 1.6 tam otomatik comfort extra modeli prins lpg kiti takılı sizce gazda kaç lira yakar cevaplarsanız sevinirim ben şu anda deneme aşamasındayımda genelde nasıl merak ettim
benzinde ne kadar yakıyor senin araç, denedin mi hiç? hesap yaptıysan onun üzerine litre bazında 1-1,5 litre ekle o kadara yakar tahmini. ben benzinde 200tl yakıtla 350km ancak gidebildim. çok yakıyor benim meret. tüpü ben de düşünmeye başlıyorum ama istemiyorum da.
13 litre benzin yakıyorsa bi problem var bence yada soğuk havalarda çok kısa mesafe kullanıyorsunuzdur. kısa mesafelerde zaten yolun büyük bir bölümünü benzinde gidiyor durmaya yakın gaza geçiyor. lpg' nin geri dönüşü çok uzun sürebilir.
2012 Comfort extra tam oto.aracım,lpg yeni takıldı.35 lt ilk dolum depo daha bitmedi,215 km gitmişim.şehir içi,yoğun trafik,kısa mesafe 12.5-13 litre ort.yakıt tüketimi var.300 km.ye yakın giderim tahminen.bence normal.kuruş bazında,28 kuruş.gayet iyi herhalde.şehir dışı 7-7.5 lt. Olur gibi...
merhaba bende geçenlerde 43 litre gaz aldım şu anda 285 km ama ışık kırmızı yanıyor arabanın benzin tüketimide 12.8 falan gerçe biraz denemek için seri kullandım ama bitti biticek gibi benimki 35 kuruş gibi yakıcak sizinkine göre çok fazla yakıyor o zaman benimde kafamı bu karıştırdı 30 kuruşa falan razıyım ama bakalım
ben de geçenlerde 80000 bakımına girdikten sonra sıfırladım inşallah tüketim düşer dedim ama 13,8lt/100km ortalama gösteriyor. toki'ye başvuru yaptım eğer kura çıkmazsa verdiğim parayı geri alınca lpg taktırmayı düşünüyorum artık ciddi şekilde. sizce sorun ne olabilir? ne kadar sabahları yoğun ve rampalı trafikte olsam da bu kadar yakması bana normal gelmiyor nedense.
İstanbul içi hem trafik hemde düşük hızlarda rampa çıkıyorsanız çok normal. Benim yaris bile ortalama 10 litre de şuan. 3 - 4 gün sürekli çıktığım bir rampayı es geçtim anın da 8.5 düştü.