Gönderen Konu: Hakkımı Helal Etmiyorum.  (Okunma sayısı 7823 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Hakkımı Helal Etmiyorum.
« Yanıtla #60 : Nisan 01, 2015, 09:42:04 »
Abi ben doğma büyüme buralıyım. Çocukların çoğu bana ters sabıkalı çocuklar ama yüz yüze gelince gülümseyip selam veriyorum düşün artık  :)
Mecbur ne yapacaksın ki başka? Problemli mahalle derken gerçekten öyleymiş :)
Maslak'ta ki iş olursa sizin taraflara taşınırım diye düşünmüştüm ve hemen bu düşünceden vazgeçiyorum :D
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Nisan 01, 2015, 09:42:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Nisan 01, 2015, 09:52:39 »
Mecbur ne yapacaksın ki başka? Problemli mahalle derken gerçekten öyleymiş :)
Maslak'ta ki iş olursa sizin taraflara taşınırım diye düşünmüştüm ve hemen bu düşünceden vazgeçiyorum :D

Abi ben İstanbul geneli mevcut güvenlik ulaşım ve sağlık bilgilerini az bucuk bilen biri olarak 10 üzerinde 8 veririm  mahalleme.  :) Hem ne demişler birlikten kuvvet doğar. Sayısal üstünlüğü sağlarsan kimse bizim tavuğa kış diyemez :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Nisan 01, 2015, 19:50:32 »
Sayısal olarak sadece 1 (bir) olduğum için sizin mahalle bana uymayacak  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 25000
  • Model Yılı: '16
  • 265 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Nisan 01, 2015, 21:11:08 »
El elin eşeğini türkü çığırarak ararmış diye boşa dememişler hocam. Sigara içen biri olarak yani izmariti çöpe atarken su birikintisi arıyorum çöpü yakar da etrafa zarar verir vebali olur diye. Kimisinin de umrunda değil yani. Bir de bunun sofra bezi silken tipleri de var. Aracın üstünden o günkü kahvaltıyı hangi reçeli yediğini anlarsın yani.
Toyota Auris 2010 1.6 A/T Comfort Extra (2014-2019)
Toyota Auris 2016 1.6 MDS Active (2019-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Nisan 01, 2015, 22:42:17 »
El elin eşeğini türkü çığırarak ararmış diye boşa dememişler hocam. Sigara içen biri olarak yani izmariti çöpe atarken su birikintisi arıyorum çöpü yakar da etrafa zarar verir vebali olur diye. Kimisinin de umrunda değil yani. Bir de bunun sofra bezi silken tipleri de var. Aracın üstünden o günkü kahvaltıyı hangi reçeli yediğini anlarsın yani.

:)

Mesaj Birleştirildi: Nisan 01, 2015, 22:44:14
Sayısal olarak sadece 1 (bir) olduğum için sizin mahalle bana uymayacak  :D

Abi sen 1 kişiysen ben 0.5 ederim heralde :)  Sen gel abi uyumu sağlarız :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • Model Yılı: -
  • 19 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Nisan 02, 2015, 02:44:46 »
Babamın aracının arka tamponunda bu şekilde sigara kalmıştı..

Atan kişinin başta kendisi olmak üzere bütün aile eşrafı hakkında çok içten temennilerde bulunmuştum..İzi hala duruyor.. >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '09
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #66 : Nisan 02, 2015, 23:52:49 »
onlar bi bitmedi ...... araç üzerine izmarit atanlar,arabaya yaslanıp üzerine yayılanlar,otoparkta kapıyı sonuna kadar açıp yandaki arabayı göçürenler  >:( >:( >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Nisan 03, 2015, 00:50:04 »
Atan kişinin başta annesi olmak üzere bütün aile eşrafı hakkında çok içten temennilerde bulunmuştum..İzi hala duruyor.. >:(
Eyüp bey yüzde yüz haklı olsanız da, sövmüş olsanız da sebep her ne olursa olsun anne kutsal varlıktır benim için ve bunu açıkça belirtmenizden rahatsız oldum.Sizden ricam yorumunuzu düzeltme yönünde olacaktır.Şimdiden teşekkür ederim...

Abi sen 1 kişiysen ben 0.5 ederim heralde :)  Sen gel abi uyumu sağlarız :)
Valla şaka bir yana da o tarafa gelirsem bahçeli bir ev de oturmak isterim.Malum artık babayım ve oğlumun rahatlıkla oynaya bileceği, ördek alabileceğim bahçeli bir ev de oturmak isterim.Sağlam ve kaliteli olursa gece kondu da bile (en son çare) oturabilirim Mehmet

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • 19 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Nisan 03, 2015, 01:55:23 »
Ricanız üzerine düzelttim fakat o anki sinirimi görseydiniz  >:(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Nisan 03, 2015, 08:43:58 »
Ricanız üzerine düzelttim fakat o anki sinirimi görseydiniz  >:(

Anlayabiliyorum sizi lakin böyle şeye gerek yok.Güvenlik beni aradı arabanın başına gittiğimde arabanın önünün darmadağın olduğunu gördüm.Olay polis kayıtlarına faili meçhul diye geçti.Bin liraya kadar masraf çıktı 2010 yılında evet ben de sinirlendim ama şahsın kendisine söylendim durdum.
Düzeltme için teşekkür ederim Eyüp bey...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Nisan 03, 2015, 09:30:31 »
Valla şaka bir yana da o tarafa gelirsem bahçeli bir ev de oturmak isterim.Malum artık babayım ve oğlumun rahatlıkla oynaya bileceği, ördek alabileceğim bahçeli bir ev de oturmak isterim.Sağlam ve kaliteli olursa gece kondu da bile (en son çare) oturabilirim Mehmet
[/quote]

@Özcan Musaoğlu (4716) Abii bahçeli diyon en kötü gecekondu diyon. Ama artık gecekondular o eski gecekondular değil. Gece kondu diye yüzüne bakmadığımı yerler şimdi altın külçe. Kentsel dönüşüm muhabbetine ne bahçeli ev kaldı ne gecekondu. Artık arsanın son cm ne kadar betondan yüksek katlı binalar dikiyorlar. Zamanında çocukken Tt Arenanın oralara giderdik yeşillik ağaçlık. Şimdi ise göktelenler yükseliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #71 : Nisan 03, 2015, 09:38:14 »
Alıntı

Abi o bölgede bildiğim kadarıyla Nurtepe ve Cendere yolu üzerinde yer kaldı ise bahçeli bir yer bulabilirsin. Gerçi Mehmet daha iyi bilir.
Benimde 9 yılım geçti o bölgede. Sanayi mahallesinden ötürü biraz cılkı çıktı oranın.
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Nisan 03, 2015, 17:45:22 »
Abi o bölgede bildiğim kadarıyla Nurtepe ve Cendere yolu üzerinde yer kaldı ise bahçeli bir yer bulabilirsin. Gerçi Mehmet daha iyi bilir.
Benimde 9 yılım geçti o bölgede. Sanayi mahallesinden ötürü biraz cılkı çıktı oranın.

Kadir doğru söylüyorsun begenmediğimiz cenderede öyle yerler vardı lakin şuan. Rezidans tarzı siteler yükseliyor. Avm bile açtklar :) Nef - Ağaoğlu - Vadi İstanbul - Eroğlu derken 70 m2 daire bile 250 milyar :) Yakında sanayi de kalkar zaten :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Nisan 03, 2015, 18:00:05 »
Kadir doğru söylüyorsun begenmediğimiz cenderede öyle yerler vardı lakin şuan. Rezidans tarzı siteler yükseliyor. Avm bile açtklar :) Nef - Ağaoğlu - Vadi İstanbul - Eroğlu derken 70 m2 daire bile 250 milyar :) Yakında sanayi de kalkar zaten :)

Sanayinin kalkacağı aşikar bir durum zaten 2004 yılında söylüyorlardı burayı kaldıracaklar diye bir çok kişi o sebeple ikitelli osb'ye gitti o dönemde.
Desene yeri olan köşeyi döndü  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Nisan 03, 2015, 18:04:49 »
Sanayinin kalkacağı aşikar bir durum zaten 2004 yılında söylüyorlardı burayı kaldıracaklar diye bir çok kişi o sebeple ikitelli osb'ye gitti o dönemde.
Desene yeri olan köşeyi döndü  :D

Gerçi halen sanayi aktif. Büyükdere cad. paraleli yan yol mağaza kebapçı doldu. Sanayi içi müzikholler halen aktif. Dediğin gibi mal sahibi olanlar köşeyi döndü. Oduncuların ve eğin pwtrolün olduğu yerede ist. En büyük gökdelenini dikeceklermiş.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Nisan 03, 2015, 18:08:10 »
Gerçi halen sanayi aktif. Büyükdere cad. paraleli yan yol mağaza kebapçı doldu. Sanayi içi müzikholler halen aktif. Dediğin gibi mal sahibi olanlar köşeyi döndü. Oduncuların ve eğin pwtrolün olduğu yerede ist. En büyük gökdelenini dikeceklermiş.

Eğin zaten köşeyi dönmüştü şimdi dört dörtlük olur artık zevkten :rofl: :rofl:
Müzikhollerin aktif olmasına şaşırdım demek ki hala müşterisi var  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #76 : Nisan 03, 2015, 18:37:13 »
Eğin zaten köşeyi dönmüştü şimdi dört dörtlük olur artık zevkten :rofl: :rofl:
Müzikhollerin aktif olmasına şaşırdım demek ki hala müşterisi var  :)

Olmaz mı :) Sanayici parayı bulunca nerede yiyecek :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 43000
  • Model Yılı: '10
  • 67 kere teşekkür etti
  • 186 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Nisan 03, 2015, 18:55:07 »
Bugün alışveriş merkezinin kapalı otoparkından çıkarken kumandadan kilidi açtım. 5 defa uyarı verdi alarm. Bu da alarm çalmış demek oluyor.
Arabanın sağına soluna bakarken sağ ön kapıda göçük olduğunu fark ettim. Boyası da kalkmış, bi tarafa toplanmış gibi değişik bir şey olmuş. Baktım yandaki arabanın kapısının hizasında.  Sinirlendim arabanın sahibini bekledim 1 saat kadar. Gelmeyince gitmek durumunda kaldım. Keşke gelseydi de kapıyı vurmak nasıl oluyormuş öğretseydim. Arabayı o kadar korumama rağmen, sağında solunda ezik göçük olmasın diye dikkatli kullanmama rağmen hanzonun teki gelip kapıyı vuruyor.
Geçen sene de arabanın içinde otururken yanımdaki doblo kapıyı açıp kapıyı vurmuştu. Araba öyle bir sallandı ki, vurduğu yer komple göçtü, ezildi gibi hissettim. Arabadan indim baktım ki sadece doblonun boyası benim arka kapı kolunda beyaz bir iz bırakmış. Özür bile dilemeden kaçarcasına çekti gitti.

İşte bunlara ve bunun gibilere "HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #78 : Nisan 03, 2015, 22:03:44 »
Bugün alışveriş merkezinin kapalı otoparkından çıkarken kumandadan kilidi açtım. 5 defa uyarı verdi alarm. Bu da alarm çalmış demek oluyor.
Arabanın sağına soluna bakarken sağ ön kapıda göçük olduğunu fark ettim. Boyası da kalkmış, bi tarafa toplanmış gibi değişik bir şey olmuş. Baktım yandaki arabanın kapısının hizasında.  Sinirlendim arabanın sahibini bekledim 1 saat kadar. Gelmeyince gitmek durumunda kaldım. Keşke gelseydi de kapıyı vurmak nasıl oluyormuş öğretseydim. Arabayı o kadar korumama rağmen, sağında solunda ezik göçük olmasın diye dikkatli kullanmama rağmen hanzonun teki gelip kapıyı vuruyor.
Geçen sene de arabanın içinde otururken yanımdaki doblo kapıyı açıp kapıyı vurmuştu. Araba öyle bir sallandı ki, vurduğu yer komple göçtü, ezildi gibi hissettim. Arabadan indim baktım ki sadece doblonun boyası benim arka kapı kolunda beyaz bir iz bırakmış. Özür bile dilemeden kaçarcasına çekti gitti.

İşte bunlara ve bunun gibilere "HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Geçmiş olsun. Keşke sahibini anons ettirseydiniz. Ayrıca sinirlerinize hakim olarak diger araca zarar vermediğiniz için sizi kutluyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Nisan 03, 2015, 22:24:06 »
Arkadaşlar bu hanzolar için şunu gördüm geneli mal kıymeti bilmeyen tipler. Adamlar için kullandıkları araba gelip geçici ha bir yerini sürtmüş ha bir yerine çarpmış adamlar için fark etmiyor. Ben şahsen bırak başkasının arabasını kendi arabamı korumak için dikkat ederim , normal olanı da budur yani Kendi arabanı koru ki başkasının arabası da korunsun.

Avukat bayan bir komşumuz var sağolsun alkolik muhtemelen, kadın her park ettiğinde inşallah benim arabanın arkasına önüne park etmez diye dua ediyorum. Hatta akşam olunca arabamın arkası önü dolumu diye bakıyorum o gelmediyse. Boşsa dolsun diye dua ediyorum, yoksa o kadın gelip kesin çarpar. Geçenlerde başka komşunun arabaya çarptı durdu park ederken işin tuhafı hiç bakmadı bile, kendi arabasına bile bakmadı ne oldu ki diye. Yani zaten para çok yenisini alır satara vs vs vs... Kullan at mantığı tükenmez kalemle girdi, kağıt mendille devam etti, cep telefonuna geldi şimdide sıra arabalarda gibi geliyor bana.
THE END