Gönderen Konu: Hakkımı Helal Etmiyorum.  (Okunma sayısı 7824 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Hakkımı Helal Etmiyorum.
« Yanıtla #40 : Mart 29, 2015, 12:53:30 »
Bir daha mı oldu Mehmet?

Aynen abi. Namıssız birde söndürmeden atıyor. Ben arabayı apartman girişinde karşı bina önüne yer olmadığı zaman bırakıyorum. Ama benim daire arka cephede o nedenle atanla henüz tanışamadım. Münasebette yaşamak istemiyorum açıkçası arkadaşın tartışma yüzün den bir akşam arabasını komple cizip lastiklerini kesmişlerdi :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mart 29, 2015, 12:53:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mart 29, 2015, 13:09:32 »
Ben senin yerimde olsam tavana  kartonu bantlarim bi guzel kartonda bu arabaya sigara izmariti atanin sulalesiyle ilgili guzel calismalarim var yazarim.Allah sabir versin abi ne diyeyim.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #42 : Mart 29, 2015, 14:27:35 »
Ben senin yerimde olsam tavana  kartonu bantlarim bi guzel kartonda bu arabaya sigara izmariti atanin sulalesiyle ilgili guzel calismalarim var yazarim.Allah sabir versin abi ne diyeyim.

Amin.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mart 29, 2015, 16:15:18 »
:D ne ettim? :islik:
Olayda ki esas sorun da bu zaten Okan.Neden dışarıya atıyorsun ki?
Aşağı atacağına odanın bir kenarına at mesela.Niyetin kötü olmasa da uygulama yanlış.Sürekli ters yönde giderim ama dörtlülerimi yada farlarımı açarım demek gibi bir şey.
Attığın izmaritleri toplayan bina görevlisinin yerine koy kendini bir daha senin gibi Aslan parçası bir delikanlıya yakışanı yap abicim ;)
Haklisin abi :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mart 29, 2015, 16:16:23 »
Okan Askere gittiğin de daha iyi anlarsın izmariti yere atmanın faydalarını.  :)
bundan  sonra camdan degil  sokakta giderken bile yere atmam abi sondurup cope atarim :)
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Mart 29, 2015, 17:45:31 »
bundan  sonra camdan degil  sokakta giderken bile yere atmam abi sondurup cope atarim :)

Yada mantığı değiştirecen dert tasa etmicen. Sen atmazsan zaten başkası atacak. O zaman sen neden atmamak için sıkıntıya gireceksinki zaten Askerde içsen de içmesen de yere atsan da atmasanda toplatacaklar. Hiç yoktan attım topladım dersin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mart 29, 2015, 23:04:28 »
Kimse içmesin şu zıkkımı der kaçarım. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mart 30, 2015, 15:09:11 »
Yada mantığı değiştirecen dert tasa etmicen. Sen atmazsan zaten başkası atacak. O zaman sen neden atmamak için sıkıntıya gireceksinki zaten Askerde içsen de içmesen de yere atsan da atmasanda toplatacaklar. Hiç yoktan attım topladım dersin :)
Askerde Emre teğmen mıntıka temizliğinde içen ve içmeyenleri ayırır içenlere bütün izmaritleri toplatırdı.Rögarda ki izmaritlerde dahil ;)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mart 30, 2015, 15:14:08 »
Aynen abi. Namıssız birde söndürmeden atıyor. Ben arabayı apartman girişinde karşı bina önüne yer olmadığı zaman bırakıyorum. Ama benim daire arka cephede o nedenle atanla henüz tanışamadım. Münasebette yaşamak istemiyorum açıkçası arkadaşın tartışma yüzün den bir akşam arabasını komple cizip lastiklerini kesmişlerdi :)

Sen kendine yakışanı yaptın Mehmet. Bırak şu karaktersizi. Mümkün ise başka bir yerlere park etmeyi dene :)
Benim evin önünde de *********** çocuğunun biri komşunun yeni aldığı 4 lastiği aynı akşam kesti ...
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '08
  • 277 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mart 31, 2015, 09:27:41 »

geçmiş olsun,

bu durum kasten yapılıyor olabilir, apartman yüksek katlıda olsa araç üztüne isabet ediliyorsa yakın camdan atılmış demektir, yada adam bildiğin basketci,

bi ara hangi semtte oturduğunuzu merak ettim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Mart 31, 2015, 09:56:14 »
geçmiş olsun,

bu durum kasten yapılıyor olabilir, apartman yüksek katlıda olsa araç üztüne isabet ediliyorsa yakın camdan atılmış demektir, yada adam bildiğin basketci,

bi ara hangi semtte oturduğunuzu merak ettim...
Kağıthane Seyrantepe Mahallesi. Galatasaray TTArenanın karşı tarafı. Yani hep o apartmanın altına koyduğum da oluyor. Gerçi bi tanede külüstür kapalı kasa minibüs var oda giremeyeceği yere girmeye çalışıp aracın tamponuna sürtüyor. Gece 12 de eve geldim. Minübüsü girmeyeceği yere sokmak için tampona dokuna dokuna park etmiş. Daha öncede aynısını yapmıştı. Dellendim Anahtarı bir iki salladım ama araba zaten külüstür. Normalde yanımda ufak süs gibi bir çakı olur Allahtan yanımda değildi. Şeytan dedi kes şunun lastiklerini diye. Zor hakim oldum kendime. Tabi sabah kontağı çevirdim arabam çalışmadı. :) Lastikleri kessem heralde arabamı yerinde bulamazdım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat TOYOTA'lıya güzel
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 120
  • Model Yılı: '00
  • 78 kere teşekkür etti
  • 51 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mart 31, 2015, 10:19:04 »
Kağıthane Seyrantepe Mahallesi. Galatasaray TTArenanın karşı tarafı. Yani hep o apartmanın altına koyduğum da oluyor. Gerçi bi tanede külüstür kapalı kasa minibüs var oda giremeyeceği yere girmeye çalışıp aracın tamponuna sürtüyor. Gece 12 de eve geldim. Minübüsü girmeyeceği yere sokmak için tampona dokuna dokuna park etmiş. Daha öncede aynısını yapmıştı. Dellendim Anahtarı bir iki salladım ama araba zaten külüstür. Normalde yanımda ufak süs gibi bir çakı olur Allahtan yanımda değildi. Şeytan dedi kes şunun lastiklerini diye. Zor hakim oldum kendime. Tabi sabah kontağı çevirdim arabam çalışmadı. :) Lastikleri kessem heralde arabamı yerinde bulamazdım :)

abi geçmiş olsun.. allahtan yağmurlu havalara denk gelmişte boyaya zarar vermemiş... İnsanlar ne kadar düşüncesiz, fikirsiz oldu malesef..
Eğitim şart diyoruz.. ancak etrafımıza baktığımızda üniversite okumayan yok.. sade bir eğitim değil Kalifiyeli Eğitim Şart...
1-1996 XEİ Corolla (150.000-190.000)
2-2005 1.6 Terra HB Corolla (100.000-135.000)
3-2000 1.6 Terra Corolla (120.000-Halen Kullanımda)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mart 31, 2015, 11:25:36 »
İnsan suretine bürünmüş birçok mahlukat var piyasada apartmanlar çokça yaşanıyor bu tip olaylar benimde başıma çok geldi birinde komşum demiyorum artık bina sakini deyim adam sofra bezini arabamın üstüne silkeliyor balkonda arabanın camının önü her yeri ekmek kırığı bir iki defa denk geldi yakalayamadım ama son seferinde tama köşeyi kurtuldum oda çırpmış bulundu göz göze geldik açtım ağzımı yumdum gözümü ondan sonra bir daha da görmedim sıkıysa yapsın mimlendi bir kere bütün komşulara bu böyle yapıyor diye söyledim ben denk geldim de yakaladım yoksa hala arabaların üstüne yediği yemeğin kırıntılarını artıklarını bizim arabaların üstüne çırpmaya devam edecekti
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Mart 31, 2015, 11:44:13 »
abi geçmiş olsun.. allahtan yağmurlu havalara denk gelmişte boyaya zarar vermemiş... İnsanlar ne kadar düşüncesiz, fikirsiz oldu malesef..
Eğitim şart diyoruz.. ancak etrafımıza baktığımızda üniversite okumayan yok.. sade bir eğitim değil Kalifiyeli Eğitim Şart...

Biri eğitimmi dedi eğitimi bırak mahallenin gençlerinin yarısının sicili bozuk. Orta yaşın üstü de zaten zamanında istanbula  gelmiş devletin arazisine çöküp apartman sahibi olan insanlar. Adamların apartmanlarının önü bile sanki kendilerine ait. Zihniyeti sen düşün artık. Bizde bordrolu köle olarak mal mülk sahibi olmak için benzine gelen 4 krşun hesabını yapalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hayat TOYOTA'lıya güzel
  • Kilometre: 120
  • Model Yılı: '00
  • 78 kere teşekkür etti
  • 51 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Mart 31, 2015, 12:56:05 »
Biri eğitimmi dedi eğitimi bırak mahallenin gençlerinin yarısının sicili bozuk. Orta yaşın üstü de zaten zamanında istanbula  gelmiş devletin arazisine çöküp apartman sahibi olan insanlar. Adamların apartmanlarının önü bile sanki kendilerine ait. Zihniyeti sen düşün artık. Bizde bordrolu köle olarak mal mülk sahibi olmak için benzine gelen 4 krşun hesabını yapalım.

Haklısın abi.. Güzel Ülkemiz biyere gidiyo ama nereye...
1-1996 XEİ Corolla (150.000-190.000)
2-2005 1.6 Terra HB Corolla (100.000-135.000)
3-2000 1.6 Terra Corolla (120.000-Halen Kullanımda)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Mart 31, 2015, 20:36:37 »
Kağıthane Seyrantepe Mahallesi. Galatasaray TTArenanın karşı tarafı.
Tam sizin mahallede,Arena'ya bakan cephede bulunan börekçiye kahvaltıya gidip döndüğümüzde Caravella'yı boydan boya çizik bulmuştuk.Sizin mahallede oturanlarda bir problem söz konusu  >:(
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Mart 31, 2015, 22:24:35 »
Tam sizin mahallede,Arena'ya bakan cephede bulunan börekçiye kahvaltıya gidip döndüğümüzde Caravella'yı boydan boya çizik bulmuştuk.Sizin mahallede oturanlarda bir problem söz konusu  >:(

Abi ben doğma büyüme buralıyım. Çocukların çoğu bana ters sabıkalı çocuklar ama yüz yüze gelince gülümseyip selam veriyorum düşün artık  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 117000
  • 371 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mart 31, 2015, 23:20:41 »
Az önce eve geldim sinirim hala geçmedi Allahın belası otobüsçülerden biri 50 ile seyretmeme rağmen hunharca sellektör atıp taciz etti. 250 metre ileride de durakta durdu şöfor müsvettesi insan bozuntusu mahlukat. Hakkımın zerresini helal etmiyorum. (Not: bursa özel halk otobüslerinden biri, dursam inip kavga edicektim o yüzden plakasını almaya bile tenezzül etmedim, çünkü hiçbir şey değişmiyor bu ülkede o yüzden başımızdakiler de bizi layık olduğumuz şekilde yönetiyor çok yazık)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Mart 31, 2015, 23:35:12 »
Geçmiş olsun. Haklısınız yapacak birşey yok. Gerçi artık çoğu araçta ön arka iç güvenlik kameraları mevcut. Plakasını alıp şikayet etseydiniz diyeceğim ama nafile.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 117000
  • 371 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mart 31, 2015, 23:45:55 »
Geçmiş olsun. Haklısınız yapacak birşey yok. Gerçi artık çoğu araçta ön arka iç güvenlik kameraları mevcut. Plakasını alıp şikayet etseydiniz diyeceğim ama nafile.

Sağol teşekkürler. Neye üzülüyorum biliyor musun? Stadyum çekirge arası en işlek ve en yakın zamanda yenilenen bir yol. Bir de devasa şekilde "50" yazıyor yerde. Saatin 11 olması süratli gidileceği anlamına gelmez. Yazık diyorum sadece.... Bence ehliyet almak çok ama çok zorlaştırılmalı çok net ....