0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir daha mı oldu Mehmet?
Ben senin yerimde olsam tavana kartonu bantlarim bi guzel kartonda bu arabaya sigara izmariti atanin sulalesiyle ilgili guzel calismalarim var yazarim.Allah sabir versin abi ne diyeyim.
ne ettim? Olayda ki esas sorun da bu zaten Okan.Neden dışarıya atıyorsun ki?Aşağı atacağına odanın bir kenarına at mesela.Niyetin kötü olmasa da uygulama yanlış.Sürekli ters yönde giderim ama dörtlülerimi yada farlarımı açarım demek gibi bir şey.Attığın izmaritleri toplayan bina görevlisinin yerine koy kendini bir daha senin gibi Aslan parçası bir delikanlıya yakışanı yap abicim
Okan Askere gittiğin de daha iyi anlarsın izmariti yere atmanın faydalarını.
bundan sonra camdan degil sokakta giderken bile yere atmam abi sondurup cope atarim
Yada mantığı değiştirecen dert tasa etmicen. Sen atmazsan zaten başkası atacak. O zaman sen neden atmamak için sıkıntıya gireceksinki zaten Askerde içsen de içmesen de yere atsan da atmasanda toplatacaklar. Hiç yoktan attım topladım dersin
Aynen abi. Namıssız birde söndürmeden atıyor. Ben arabayı apartman girişinde karşı bina önüne yer olmadığı zaman bırakıyorum. Ama benim daire arka cephede o nedenle atanla henüz tanışamadım. Münasebette yaşamak istemiyorum açıkçası arkadaşın tartışma yüzün den bir akşam arabasını komple cizip lastiklerini kesmişlerdi
geçmiş olsun, bu durum kasten yapılıyor olabilir, apartman yüksek katlıda olsa araç üztüne isabet ediliyorsa yakın camdan atılmış demektir, yada adam bildiğin basketci, bi ara hangi semtte oturduğunuzu merak ettim...
Kağıthane Seyrantepe Mahallesi. Galatasaray TTArenanın karşı tarafı. Yani hep o apartmanın altına koyduğum da oluyor. Gerçi bi tanede külüstür kapalı kasa minibüs var oda giremeyeceği yere girmeye çalışıp aracın tamponuna sürtüyor. Gece 12 de eve geldim. Minübüsü girmeyeceği yere sokmak için tampona dokuna dokuna park etmiş. Daha öncede aynısını yapmıştı. Dellendim Anahtarı bir iki salladım ama araba zaten külüstür. Normalde yanımda ufak süs gibi bir çakı olur Allahtan yanımda değildi. Şeytan dedi kes şunun lastiklerini diye. Zor hakim oldum kendime. Tabi sabah kontağı çevirdim arabam çalışmadı. Lastikleri kessem heralde arabamı yerinde bulamazdım
abi geçmiş olsun.. allahtan yağmurlu havalara denk gelmişte boyaya zarar vermemiş... İnsanlar ne kadar düşüncesiz, fikirsiz oldu malesef.. Eğitim şart diyoruz.. ancak etrafımıza baktığımızda üniversite okumayan yok.. sade bir eğitim değil Kalifiyeli Eğitim Şart...
Biri eğitimmi dedi eğitimi bırak mahallenin gençlerinin yarısının sicili bozuk. Orta yaşın üstü de zaten zamanında istanbula gelmiş devletin arazisine çöküp apartman sahibi olan insanlar. Adamların apartmanlarının önü bile sanki kendilerine ait. Zihniyeti sen düşün artık. Bizde bordrolu köle olarak mal mülk sahibi olmak için benzine gelen 4 krşun hesabını yapalım.
Kağıthane Seyrantepe Mahallesi. Galatasaray TTArenanın karşı tarafı.
Tam sizin mahallede,Arena'ya bakan cephede bulunan börekçiye kahvaltıya gidip döndüğümüzde Caravella'yı boydan boya çizik bulmuştuk.Sizin mahallede oturanlarda bir problem söz konusu
Geçmiş olsun. Haklısınız yapacak birşey yok. Gerçi artık çoğu araçta ön arka iç güvenlik kameraları mevcut. Plakasını alıp şikayet etseydiniz diyeceğim ama nafile.