0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yeni almış olduğum aracıma ilk günü yazın yanmış sigara atıp boyasına zarar vermesinden sonra aparmanın girişine büyük punto ile insanların yanmış sigaralarını araçların üzerine atması yasaktır diye yazdığımı hatırlıyorum
Öncelikle geçmiş olsun .Siz çizilmesin diye yıkarken fırça dahi kullanmayın bir tane ne olduğu belirsiz haysiyet ve şeref yoksunu kişilik gelsin zarar versin . Bu gibiler keşke hep bir birini bulsa ama maalesef öyle olmuyor . Allah bu gibileri bildiği gibi yapsın .
benim üst komşuda sofra bezini arabanın üstüne silkeliyor... arabayı geçtim ekmegede saygısı yok sokaktan gelen geçen kırıntılara basarak geçip gidiyor...bide edepsiz bayanın teki ben güzellikle ikaz etmeme rağmen balkondan aşağıya bağıra bağıra küfürler ediyor azım açıkta kalıyor Gidip vursam suçlu ben olurum ama
92 yılıydı.Yeni aldığımız Murat 131'e babamla cila atıyoruz.Bagajdan gelip tavanı yaptık motor kaputuna geçmiştik ki tavana devasa bir domates... Araba kırmızı mavi oldu Geçmiş olsun sana Mehmet.Eşim de Yaris'i yeni aldığında biri balkonunu boyatmış sıçrayan boyalar da Yaris'e yağmur gibi yağmıştı.
geçmiş olsun.buna benzer bir başlıkta ben açmıştım zamanında. abimin 2005 model corolla aracının tavanına, babamın 2013 model corolla aracının plastik silecek bölmesine(belli ki fırlatılan izmarit önce cama gelmiş ve oradan yuvarlanarak o bölgeye düşmüş) yanan izmarit atılmıştı.ikisinin araçlarında da hasar oluşmuştu. her zaman söylüyorum önce insan olmak lazım diye. insan olmazsan değil hayvan bambaşka bir yaratık olursun. helal etme kardeşim hakkındır. bizde helal etmemiştik. karaktersiz herifler.
Sağol Özcan abi malumun yaz geliyor. Sigarayı geçtim şuan için boya lekeleri en büyük korkum hakkatten.
Dükkan açıyorum gelirsin gerekli boya bakımını yaparız Mehmet
Eyvallah abi sağolasın. İnşallah çayını içmeye gelirim.
İçeceğin en pahalı çay olacak Malum Beylikdüzü'ne geliş gidiş
Ne ettin abi sen
sigarami bende odamda icince asagiya atiyorum ama hem sonduruyorum hemde araçlara degil bahceye topraga atiyorum
Arabanin uzerine 3 4 sene once otoparkta ne oldugu belirsiz cisim atildi e12 kabut komple degisti fil oturmus gibiydi attiklari seyide geri almislar , sigarami bende odamda icince asagiya atiyorum ama hem sonduruyorum hemde araçlara degil bahceye topraga atiyorum geçmiş olsun
Okan Askere gittiğin de daha iyi anlarsın izmariti yere atmanın faydalarını.
Bunu yapan onun bunun çocuğudur . Allah size sabır versin işiniz zor . Bunun gibi onun bunun çocuğuyla uğraşmak nasıldır bilirim .