Gönderen Konu: Hakkımı Helal Etmiyorum.  (Okunma sayısı 7822 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Hakkımı Helal Etmiyorum.
« Yanıtla #80 : Nisan 04, 2015, 00:27:08 »
Arkadaşlar bu hanzolar için şunu gördüm geneli mal kıymeti bilmeyen tipler. Adamlar için kullandıkları araba gelip geçici ha bir yerini sürtmüş ha bir yerine çarpmış adamlar için fark etmiyor. Ben şahsen bırak başkasının arabasını kendi arabamı korumak için dikkat ederim , normal olanı da budur yani Kendi arabanı koru ki başkasının arabası da korunsun.

Avukat bayan bir komşumuz var sağolsun alkolik muhtemelen, kadın her park ettiğinde inşallah benim arabanın arkasına önüne park etmez diye dua ediyorum. Hatta akşam olunca arabamın arkası önü dolumu diye bakıyorum o gelmediyse. Boşsa dolsun diye dua ediyorum, yoksa o kadın gelip kesin çarpar. Geçenlerde başka komşunun arabaya çarptı durdu park ederken işin tuhafı hiç bakmadı bile, kendi arabasına bile bakmadı ne oldu ki diye. Yani zaten para çok yenisini alır satara vs vs vs... Kullan at mantığı tükenmez kalemle girdi, kağıt mendille devam etti, cep telefonuna geldi şimdide sıra arabalarda gibi geliyor bana.

Abi eline sağlık süper tespit yapmışsın.  :alkis:  :alkis:  :alkis:
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Nisan 04, 2015, 00:27:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Nisan 12, 2015, 00:30:58 »
Şüpheli veya şüphelileri bulmama az kaldı. Deliller git gide artıyor. Sigarayı atan kişi tahminimce kibrit kullanıyor.  :rofl: :rofl: :rofl:
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Nisan 12, 2015, 01:02:29 »
Şüpheli veya şüphelileri bulmama az kaldı. Deliller git gide artıyor. Sigarayı atan kişi tahminimce kibrit kullanıyor.  :rofl: :rofl: :rofl:

Abi valla kartona düzgün bir dille yazsana, lütfen sigara atmayın aracın üstüne boyaya zarar veriyor vs gibisinden. bazen insanlığın hatırlatılması gerekiyor. Adamın küllük kullanması çok zor bir şey sanki.
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Nisan 12, 2015, 01:03:54 »
Ne marka sigara iciyor abi izmarite yazar buyuk ihtimal :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE