0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar bu hanzolar için şunu gördüm geneli mal kıymeti bilmeyen tipler. Adamlar için kullandıkları araba gelip geçici ha bir yerini sürtmüş ha bir yerine çarpmış adamlar için fark etmiyor. Ben şahsen bırak başkasının arabasını kendi arabamı korumak için dikkat ederim , normal olanı da budur yani Kendi arabanı koru ki başkasının arabası da korunsun. Avukat bayan bir komşumuz var sağolsun alkolik muhtemelen, kadın her park ettiğinde inşallah benim arabanın arkasına önüne park etmez diye dua ediyorum. Hatta akşam olunca arabamın arkası önü dolumu diye bakıyorum o gelmediyse. Boşsa dolsun diye dua ediyorum, yoksa o kadın gelip kesin çarpar. Geçenlerde başka komşunun arabaya çarptı durdu park ederken işin tuhafı hiç bakmadı bile, kendi arabasına bile bakmadı ne oldu ki diye. Yani zaten para çok yenisini alır satara vs vs vs... Kullan at mantığı tükenmez kalemle girdi, kağıt mendille devam etti, cep telefonuna geldi şimdide sıra arabalarda gibi geliyor bana.
Şüpheli veya şüphelileri bulmama az kaldı. Deliller git gide artıyor. Sigarayı atan kişi tahminimce kibrit kullanıyor.