0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada yukarıda görünen aracın farlar Bi-Xenon ve Afl mi?
Sunulan güvenlik paketine bakılacak olursa , uzun far asistanı var. Tek mercek var, demekki bi-xenon Afl belki yine premium donanımda olabilir (belki hepsinde vardır)
Herkesin görüşü farklı işte Alper bey,Ben de performans değil, konfor istediğimden cvt yi istiyorum. Avensisin ön tarafının aurise benzemesini de sportif buluyorum. Hiçbir marka %100 tüm kullanıcılarını memnun edemez
Üst donanımlarda olmalı bence. Bu arada yakıt depo kapağını sağ tarafa koyarlar umarım.
depo kapağı sağda daha iyi bence kontrol ediliyor unutma ihtimali düşük
solda olmasının ne sıkıntısı varki?
Aynı motorun aşırı beslemeli bir versiyonu da olabilir ama tamamen farazi konuşuyorum, tam bilgiye ulaşmak lazım.
Açıklamaları okudugumuzda 1,4 dizelde selenoid yakıt enjektörüne geçildigini yazmış.Bu piezzo enjektörden vazgeçilmiş demek.işte bu noktada üzüldüm doğrusu. Piezzo çok iyi bir enjektör ve diğerinden 3 kat felan daha pahalı.
Bu arada kafama takilan bisye var bizim 2012 dizelde 0~100 verisi 11.9sn, bu 2013 lerde 12.5 sn ye cekildi emisyondu yakitti derken.Simdi bu yeni motorda max torkun alt devri 1800 den 1400 devire cekildi ama fabrika verisi 0~100 hala 12.5 sn olarak goruluyor.Bunun performansa yansimadi gerekmiyor mu, sonucta 1000 devirlik bi max tork bandi 1400 devire yayilmis durumda.Konuya hakim birinin bunu aciklama sansi var mi.
Üst devirlerde tork diğer motora göre daha düşük olabilir. Ya da 0-100 hızlanmasında alt devir sadece kalkarken kullanıldığından 400 devir bandındaki tork fazlalığı bir etki etmemiş olabilir. Araç ağırlığı, şanzıman oranları değişmiş olabilir. Bu saydıklarıma başka bir sürü şey eminim eklenebilir