Vossenin yakışmama şansı yok ama bence araba 19 istemiyor, roccoda bile çok az kullanan var 19 , ciddi rahatsız ve yorucu, ben 17-18 jantın aracınızda çok daha iyi duracağı kanısındayım, bu şekilde abartılmış, 2.sınıf fotoshop gibi duruyor maalesef, şahsi kanım. Antiparantez. Vossen jant kullanabilmek benim hayalim, umarım bir gün paraya kıyıp bende alabilirim
Adapazarında görüyorum bazen , maşallah jantsızda güzel duruyordu..
Jantlı hali çok daha güzel olmuş
Adapazarında görüyorum bazen , maşallah jantsızda güzel duruyordu..
Jantlı hali çok daha güzel olmuş 
teşekkurler bi korna yap görünce bende aynı şekilde

)))
Mesaj Birleştirildi: 24 Şub, 2015 23:50
Vossenin yakışmama şansı yok ama bence araba 19 istemiyor, roccoda bile çok az kullanan var 19 , ciddi rahatsız ve yorucu, ben 17-18 jantın aracınızda çok daha iyi duracağı kanısındayım, bu şekilde abartılmış, 2.sınıf fotoshop gibi duruyor maalesef, şahsi kanım. Antiparantez. Vossen jant kullanabilmek benim hayalim, umarım bir gün paraya kıyıp bende alabilirim
aynı vossen hayali bende de vardı hep içim giderdi yanlız vossen jantların tek kötü özelliği bu ölçülerin altında kendini pek göstermemesi tercihim bu yuzden 19 oldu arabayı yorma yokta cukur kasis biraz daha dikkat istiyor
teşekkurler bi korna yap görünce bende aynı şekilde
)))
Mesaj Birleştirildi: 24 Şub, 2015 23:50
aynı vossen hayali bende de vardı hep içim giderdi yanlız vossen jantların tek kötü özelliği bu ölçülerin altında kendini pek göstermemesi tercihim bu yuzden 19 oldu arabayı yorma yokta cukur kasis biraz daha dikkat istiyor 
Aynen 19 altı yok, ben bizim arabalar için fazla olduğunu düşünüyorum, benim arabayı 18 dahi yoruyor, sizinkini yormuyorsa mantıklı
Maşallah maşallah çok hoş duruyor
Türkiye yollarında ince yanak lastik çok büyük sorun. 50 yanak kullanıyorum o bile korkutuyor

Air yapıcaksan 17 ideal bence.
Oo hemşerim.
Her dokunuş yerinde olmuş, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
beğenen arkadaşlara ayrı ayrı tesekkur ederim
orjinal jant lastiğim varken ön ve arkalara soguk pres yaptırdım bakın bunu ben şiddetle tavsiye ederim aracını basmak isteyenlere ben beş cm bastım ne bi vurma var nede sekme vossenlera takınca çukur tümsek kollamak lazım acıkcası ozamn vurma yapıyor
fiyat vs sormak isteyen arkadaşlarda özelden yazabilir burda konuşmak dogru olmaz sanırım
iyi geceler
fikret "air" demişsiniz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz acaba. istanbul'da mı yoksa bursa'da mı.
bu arada 19 jant ile de oturur araba fakat çamurluklarla oynamanız lazım. belkide komple kaldırmanız lazım. 20 inç olup oturan da gördüm. şahsen mahallemde iki adet mevcut.
fikret "air" demişsiniz nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz acaba. istanbul'da mı yoksa bursa'da mı.
bu arada 19 jant ile de oturur araba fakat çamurluklarla oynamanız lazım. belkide komple kaldırmanız lazım. 20 inç olup oturan da gördüm. şahsen mahallemde iki adet mevcut.
bursada yaptırmayı düşünüyorum da davlunbazı kestirmek istemiyorum acıkcası ya kıyamam
Çikma davlunbaz alip kestirilip yapilabillir air güzelde muayyanesi yakin olan yaptirmasin sokturmesi gerekiyor muayyaneden geçmiyor
masallah cok yakısmıs gule gule kullan kazasız belasız gunlerde. bende yayları 3,5 press yapmayı dusunuyorum. pres yapınca herhangı bı sertlık oluyor mu ? yada ne kadar saglıklıdır normal yay alıp taksak hangısı daha ıyı olur ?
bursada yaptırmayı düşünüyorum da davlunbazı kestirmek istemiyorum acıkcası ya kıyamam 
bursa da iyidir bu konuda. auris'in davlumbaz çapını bilmiyorum ama jantı 17'ye düşürmediğiniz sürece aracı oturtamazsınız stok haliyle. veya oturtsanız bile sıkıtı çıkarma olasılığı yüksek. bende yaz gibi düşünüyorum. vossen'den bir jant beğendim. 17 inç. güzelde bir lastik takımı ayarlayacağım inşallah kısmetse maslağa aire gidecek araba. bakalım hayırlısı.
masallah cok yakısmıs gule gule kullan kazasız belasız gunlerde. bende yayları 3,5 press yapmayı dusunuyorum. pres yapınca herhangı bı sertlık oluyor mu ? yada ne kadar saglıklıdır normal yay alıp taksak hangısı daha ıyı olur ?
Bence yepyeni arabada hiç o riske girmeyin.
Presletmenin 200,00 TL civarı bir maliyeti oluyormuş, riski de cabası. Üzerine biraz daha koyup, riske girmezsiniz.
Abi sorması ayıp kaç para verdin benim jantlarda dökülüyor orjinal olmasına rağmen boyaları hep kabarmış vaziyette.Benim de niyetim orjinal çıkma 17 avensis jantı almak.
Not 17" avensis çıkmaz jant lastik takımı aranıyor yazlık lastiklerle
Presletince spor yaydaki gibi sekmeler olmadigini duydum çevremde spor yay takip sekiyo diye cikarip orjinal yaylarini presletip memnun kalan çok kişi var ama riski ne derecede onu bilmiyorum
Evet arkadaslar spor yay akıl isi degil..ben daha onceki 3 arabamda press uygulattim..cok cok ii oldu..ne bi riski var ne de zarari 250 tlye filan halledilir
Çikma davlunbaz alip kestirilip yapilabillir air güzelde muayyanesi yakin olan yaptirmasin sokturmesi gerekiyor muayyaneden geçmiyor 
citroen c5ler falan nasıl geçiyor