Ben şimdiye kadar aracımın yürüyen aksamına hiç müdahalede bulunmadım , ama 10-12 farklı scirocco kullandım, farklı markalardaki coilover , yay ve presleme işlemlerini test etme fırsatım oldu, net şekilde söyleyebilirim performanslı kullanımda en ufak bir sekmede bile , orjinal yay dışındaki bütün elemanlar rahatsız. Kullanım tarzına göre de değişir sonuçta e5 te sürekli 80-90 seyreden biri ufak sekmelerden rahatsız olmaz, isterse komple helezonu söküp takoz koysun. Ama süratli sekmelerde 3cm i aşan yaylar, coil ve preslenmiş yaylar, hacı yapıyor arabayı, baş sürekli rükuda kalıyor. Ve ciddi rahatsız, en mantıklı işlem sertlik ve yükseklik ayarlı kaliteli coilover veya 3cm den fazla aracı düşürmeyen spor helezonlar.
Çevremde presleme yöntemi kullanan arkadaşlardan sorun yaşayan hiç duymadım, ancak bizim gibi süratlerde araba kullanan kişiler hayatta bir defa sorun yaşar, bende o riski hiçbir zaman almam, presleme ye bende fikir mantık ve bilimsel çerçevede karşıyım. Ama herkesin kendi tercihi onuçta.