0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anladım teşekkürler. O zaman benim komşumun arabası ADVANCE değil. LIFE veya ACTIVE versiyon olup alaşımlı jant ile aldı arabayı. Çünkü onda bundan yok.
Burak abi, ön camda sensör yoksa active veya Touch donanımdır , varsa advance Ama belirttiğin gibi jant ve ekran farkı varTouch ekrana navigasyon eklenmemesinin sebebi harita güncellemesi geliyor galiba. Ama kıbrıs haritasındaki sorundan dolayı bekleniyor diye duyumlar aldım, Kıbrısı kuzey güney ayırmamışlar bütün olarak almışlar. Bu duruma itiraz edilmişAma bence Touch 2 den devam edilecek 3 gelmez daha
Advance donanıma sahip araç ekranına yazılım yükleyip navi anteni takılırsa kullanılabiliniyor yani?
Selam Toyota ailesi,Yaklaşık 8 ay önce hatırı sayılır bir fiyata satınaldığım Toyota Corolla D4D Advence model aracımı seçerken gereksiz olduğu düşüncesi ile Navigasyonsuz modeli tercih etmiştim. bir navigasyon eklentisi için 2500 TL ek para verilmez diye düşündüm. Fakat bu kadar para verdikten sonra navigasyon düğmesine basınca bu özellik kullanılamıyor ibaresinin çıkması gerçekten rahatsız edici. Toyota'dan aracıma navigasyon paketi takılmasını talep ettim fakat şuan navigasyon takılmadığı ve yeni versiyonun gelmesinin beklendiği bilgisini aldım servisten. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı? Yeni versiyon ne zaman gelecek? Eski versiyonun ne eksiği var? Yeni versiyonun getirdiği yenilik nedir? Toyota Entune ile bir ilgisi olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Çok teşekkürler.
Evet öyle söylediler. Multimedia ekran zaten navigasyona uyumluymuş ve kasko paketine zeyil ile eklendiğinde de Navigasyonlu Advence'den farksız oluyormuş.
Heyecanlandım. Bu işi nasıl halledebiliriz ?
Kurtulus bey siz de 1900 tl verip navigasyon ekletebilceksiniz diyemi heycanlandiniz ?