0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Navi paketine 1900₺ versem 1900 gün uyku uyumam. Kendim anten taktırıp usb den navi paketi yükleyebilir olmak heyecan yaptırdı.
Aytac bey harikasiniz.....Degil 1900 tl..500 tl bile verip navigasyonu aractaki ekrana eklemek akil isi degil..250 300 tl ye cok ii navigasyon cihazlari var..gerekliyse eger onlardan bitane alinip kullanilabilir..ha yok illada ben gogusteki ekranimda istiyorum o navigasyonu diyolarsa..forumda bi arkadas vardi babasinin mercedesi ve bmwsi olan..kendiside corolla life mi ne almisti... baya bi guzel ekleme yapmisti aracina sonradan..o arkadasinki gibi tv ozelligi filan olan bi cihaz alinabilir..hemde 1300 filan anca tutar..diger cikan ekrani da paraya ihtiyaciniz yoksa verirsiniz hayriniza bi baskasina..nolur luzumsuz yere şu servislere para kazandirmayin NOLURRRR
O Arkadaş Benimm MerhabaaA:)
Sercancim sabahtan beri senin fotolari ariyorum forumda ama bulamadim..ekranin fotosunu paylasirmisin burda
Cokk cokk ii yaaa sağol paylasimin icinn..kapi esiklerini nerden aldin ? Bende bagaj citasi gormustum serviste..nekadar diye sordum toplam iscilikle 600 ama sana hersey dahil 450 olur dedi..seninle ayni tepkiyi verdim ve suan 130 tlye yaptirdim gelmesini bekliyorum..ha bu arada boyasiz hali 80 tl bu citanin...saka gibi yaaaa vallahi saka gibi servis fiyatlari..
Harbiden cok iii yaaa..49 tl nedemek yaaa.servissssssssss sana nediyelim bilemedimkiiii 600 nerdee 49 nerde heey gidi heyyy
@Sercan YILDIZ (33271) Android'li almanız iyi olmuş, sadece navi ye verilecek para ile çonk fonksiyonlu cihaza sahip olmuşsunuz güle güle kullanın.
Ben ışıklı olan kapı eşiklerini 45$ a aliexpresten aldım. 420 ye hisse mi Satıyor bunlar?
Isikli olandan memnunmusunuz? Bide link varsa atabilirmisiniz