0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yani murat bey siz simdi servise 1900 tl verip ekraniniza navigasyon ozelligi kazandricaksiniz oylemi ??
Kesinlikle haklisiniz ama cok mantikli gelmedi boyle ufak bi kac islemle navigasyonu ekrana yukleyebilmek..toyota musteriden para emmek icin onun önunu kesmistir sistemsel bi sekilde..ben oyle dusuniyorum..yoksa keske antenle usbyle aktarimla olsa boyle bi rahatlik..ben suan merakla diger arkadasin cevabini bekliyorum 1900 tl verip bu islemi gerceklestirmeyi nasil dusunebilir bi insan şaştim valla...
Kesinlikle o paralar çok ta fonksiyonel olmayan bir cihaza verilmez. Benim şu andan kullandığım cihaz android ve her işimi halledebiliyorum gerçekten çok iyi. Maliyeti 1.800,00 tl. Tv,geri görüş kamerası,radyo çok iyi çekiyor. Herşeyden önemlisi wifi bağlantısı var. Telefonumu modem olarak kullanıp herşeyi yapabiliyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Android olmayanları da zaten 1500 tl civarında. Malesef markalar bukonuda marka gücünü ve orjinal ürün avantajını kullanıyor ancak çok gereksiz diye düşünüyorum.10bin bakımında serviste kapı eşiği gördüm 420 tl Dedim napıyosnuz.Omsaline ı ve gerçekten görüntü olarak daha güzelini 49.90 tl'ye aldım Güldüler:)Ekranı görünce zaten vehh dediler:)Geçelim fotoğraflara paylaşım için doğru yer değil ise modaratörlerimizden özür dilerim.
75.000 TL verdim ama hala eksik. iPhone'daki navigasyon da iş görüyor tabii ki ama bu kadar para verip o özelliği kullanamıyor olmak kötü bence. Ayrıca telefonun navigasyonu her şeyi doğru göstermiyor. Touch screen varken de kalkıp cama çin malı bir navigasyon yapıştırmak çok doğru gelmiyor bana.Mesaj Birleştirildi: Şubat 16, 2015, 09:06:00Aslında haklısınız, bence de 100 TL'ye piyasada satılan muadilleri varken kalkıp o parayı vermek israf. Amacım israf yapmak değil, sadece bir otomatik park ve anahtarsız sisteme 5-6 bin TL fark vermemek için Premium yerine Advence aldım. Ama aracı kullanmaya başlayınca navigasyonlu modelini tercih etmediğim için pişman oldum. Alırken gereksiz görmüştüm ama gerekliymiş, sonradan eklemek isteyince bir hayli yüksek geliyor fiyat insana. Navigasyon olmayınca da touch screen'in telefon rehberi dışında görsellikten başka hiçbir faydası yok. Garantiyi bozmayacak olsa belki söktürüp yerine TV'li bir çin malı ekran takılabilir belki ama o da hiçbir zaman orijinali gibi olmuyor bence. Bu arada doğru mu bilmiyorum, touch screen için 3.500 TL gibi bir fiyat farkından bahsetmişti bayi yetkilisi görüşmemizde. Bu paraya satıp yerine daha ucuzu alınabilir tabii. Fotoğraflardaki cihazın görsel olarak orijinalinden bir farkı yok. Ama bu cihazı alıp da 5 yıllık garantimi çöpe atmak istemiyorum.Diğer taraftan, zaten kaç aydır soruyorum, kimse ne zaman yeniden satışa çıkacağını bilmiyor bu aletin. Vazgeçmek üzereyim. Telefonla idare edelim şimdilik...
Arkadaşlar bu ekrana arka plan görüntüsü eklenebiliniyor mu?Şöyle aile fotosu yüklesek fena olmaz hani.
Dün Yeni Auris için Avgo smart marka bir multimedia satan bir yere gittim. Tam uyumlu 1080p video ve her formatta oynatabilme garantisi verdi. Navi ise İgo. Bana iyi gibi geldi fiyatı 1.250TL tam uyumlu.
Hımm.. Bu ekranda özellik var olmalı. Kısıtlama koymuş olabilirler mi? USB den fotoğraf işine bakacağım. Arkadaşın Civic i var. Hava atıp duruyor ekrana yüklemiş slayt gibi yapmış. Zoruma gitti [emoji3]
Aytaç abi bence fiyat çok iyi ,hatta bu ürünler içinde ucuz sayılabilir ama android tercih etmenizi tavsiye ederimbizdede civicteki gibi fotoğraf gösterimi oluyor touch ekran kullanım kılavuzunda yazıyor
nasıl yaptınız kılavuzda açıklama yok. Ben beceremedim. Flash belleğe jpg resimleri atıyorum hiç bir değişiklik olmuyor. Menüde de bulamıyorum.
Gidip deneyecem. İnş olur. Akşam akşam bir hayır duası alırsınız inş [emoji5]️
araç kullanım kılavuzunda değil touch ekran kılavuzundaekranda sağdaki telefon işareti ve dünya şekline benzer bir işaret var ona basıyoruz (ikisi aynı tuş zaten)bir kere basınca bluetooth menüsü tekrar basınca programlar geliyor orda resim gibi birşey yazması lazım