Prado soketler aynı, obd komutları da aynı ise süper bir ürün olur bu. Yok satar tr de tek 
Ben satıcı ile konuştum ama adam avensis diye bir model bilmiyor onun için garanti vermem dedi.
Bahsettiğim modül bu
Auto car window closer for Prado TX / TXL2700 / TXL4000 canbus OBD2 window closer with mirror folding and car door lock together
http://s.aliexpress.com/A3QjUJrE
(from AliExpress Android)
Abi biz bunu OBD soketine takmaz, kesip soketin arkasından bağlarız

Kıymetli o soket
Ben satıcı ile konuştum ama adam avensis diye bir model bilmiyor onun için garanti vermem dedi.
Avensis bize özel üretim herhalde

Abi biz bunu OBD soketine takmaz, kesip soketin arkasından bağlarız 
Kıymetli o soket
Hahah aynen soket çoklayıcı almak lazım 3 lü priz gibi
ben kabul etmiyom okadar uğraştık ayna kapama modulü aldık bekledik bekledik montaj yaptık murat hocamın kafasını bir sürü şişirdim. sonra montaj aşamasında murat hocam elini ayağını doğradı

. bu modülü alırsak bu emeklerin hepsi boşa gidecek arkadaşlar.
Mesaj Birleştirildi: 17 Ekm, 2016 15:26
şaka bi yana bu konuda bize forumda yardımcı olabilecek birkaç arkadaş tanıyorum OBD sinyalleri hakkında.
@Ahmet Güve (8047) @Ufuk Sönmez (16363)
Bahsettiğim modül bu
Auto car window closer for Prado TX / TXL2700 / TXL4000 canbus OBD2 window closer with mirror folding and car door lock together
http://s.aliexpress.com/A3QjUJrE
(from AliExpress Android)
aramızda para toplayalım biri denesin olursa yükleniriz artık. ben talibim ayrıca
Merhaba,
Arkadaşlar bu ayna katlama modülünün tam adı nedir ? Ilk sayfadaki link çalışmıyor. 2016 model avensis var buna en basit en uygun nasıl ayna katlama modülü takabilirim ?
Teşekkürler
Merhaba, ben aşağıda linkini verdiğim yerden sipariş ettim. Montajını daha yeni yaptım. Benim aldığım da kesme işi falan yok. Yine ilk sayfadaki bilgiler sayesinde yaptım.
Akıllı araba yan ayna katlama modülü TOYOTA Avensis için T27 (09-14)/Prado (2010-2015) otomatik kapanış/açılış yan aynalar
http://s.aliexpress.com/AjA7bAZV (from AliExpress Android)
Klipsler var, aslında onlar olmasa kesme işi oluyor.3 tane kablo var zaten ikisi açma kapama tetikleyicisi, diğeri 12v. Kesmeden klipslerle takılıyor.
ön arka sinyaller , bir de bu derken 40 dolar ediyor. 11.11 i beklemek mantıklı olan.
sanırım bir ay dayanabilirim

insallah dayanırım.
Selamlar,
Pahalı olan kesme biçme ısı az olan ürünü satın aldım, montajı yaptım. Yalnız yazılanlardan farklı çalışıyor. Ayna açma düğmesi içeriden kapalı da olsa açık da olsa aynaları kapatıp açmaya devam ediyor. Yanı su anda içerideki düğmenin hiçbir fonksiyonu kalmadı. Sizde de durum böyle mi?
ya da nerede yanlış yapmış olabilirim?
@Murat Köse (28015) , bu konuda bir fikriniz var mı?

sizi bulmuşken sıralayayım dedim sorularımı
@Murat Köse (28015) , bu konuda bir fikriniz var mı?
sizi bulmuşken sıralayayım dedim sorularımı
Ne istediğini ve sorunun ne olduğunu anlayamadım. İçerdeki düğmeyi neden kullanmak istiyorsun? İnan ben modülü taktıktan sonra (bu bol kesme biçmeli olandan) o ufak düğmeyi hiç kullanmadım.
@Murat Köse (28015) bey selamlar,
Kışın donma durumunda falan sistemi iptal edebilmek için düşünmüştüm. Gece don olacağı akşamlarda düğmeyi kapalı konuma alırım, sabah otomatik açılmaz diye düşündüm.
@Murat Köse (28015) bey selamlar,
Kışın donma durumunda falan sistemi iptal edebilmek için düşünmüştüm. Gece don olacağı akşamlarda düğmeyi kapalı konuma alırım, sabah otomatik açılmaz diye düşündüm.
Sonuçta kapıyı açtıysan zaten arabayı kullanacaksan yine o durumda açacaksın aynayı. Sendeki modülü bilmiyorum ama şunu yapabilirsin, kapı açma tetiğine giden kabloya açma kapama düğmesi koyabilirsin. Bu dediğini yapabilirsin. Mesela bizim kullandığımız modülde fonksiyon vardı, kapı açmayı iptal edip düğme ile yada bağlantı yapmazsan kontak açınca açılıyordu. Belki sendeki modülde de böyle birşey vardır.
Açma kapama düğmesi neden çalışmıyor bilmiyorum ama belki yardımcı olur kablolarını kontrol edersin. 13 -14 pindeki mavi ve siyah kablo bu düğmenin kabloları, modül içinde nasıl çalışıyor bilmiyorum. Bu durumu aynı modülü kullanan varsa onlara sor birde istersen. Belki senin modül arızalıdır yada bu modül bu şekilde çalışıyordur.