0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arka alt tampon altı plastik koruma parçası var serviste 600 tl cik. dizellerde bulunan bir parça yine.bu olsa idi bir nevi olmazdı denilebilir
Toplama bilgisayar gibi
aynen öyle dizel bir aracın altına eğilip bakın yada elinizle kontrol edin. onda koruma var ama benzinlide yok. paçalık değil , aracın arkasın geçin ,tamponun altının komple boş olduğunu göreceksiniz. bu yer zaten bakıncada anlaşılıyor. yedek lastik haznesi başlıyor
Bitüself veya başka bir yalıtım malzemesiyle bir işçilik yapılamaz mı acaba oraya ?
pütür atılabilir ama o bölge zaten fabrikasyon izolasyonlu. bitüself olabilir ama direkt dış etkiye maruz kalıyor. ama sırıtır belki parlak gri
Arka tarafta olduğu için gözükmez belki.İzolasyonun amacı, tamponun arkasına vuran taş parçacıkları tampona zarar vermesin diye.Hafızayı yokladım, bizimkilerin de tampon arkasında bir şey yok, E16 benzinli gibi açıkta fakat herhangi bir zararını görmedim.
En iyisi araçları lego gibi satsınlar isteyen istediği parçayı sonradan montajlasın devrim gibi olur.
benim anlayamadığım nokta,taşlar içten vurup zarar vermiş ve bu zarar dışarıdan görünür şekilde mi??tampon çok desenli olduysa kaskodan değiştirin. sonuçta expertiz bakmıyor bile
Selam Arkadaşlar.Bugün Mucurlu bir yoldan 1km kadar geçtim giderken tak tuk ses geliyordu.Corollada arkada davlumbaz olmadıgı için ses aşırı artıyordu neyse dedim.Bu taşlar kaportaya deymemiştir İnşallah dedim.Eve geldigimde Aracı park ettim.Bir de ne göreyim arka tampon dolu yemiş gibi On yerde izvar Ama Örümcek agı gibi Dış yüzeyde iz yapmış Allah Allah dedim bu nasıl iş Kaportacı ustamın yanına gittim bana mucurlu bir yoldan mı geçtin dedi Evet dedim Bir Müşterinin daha oldu dedi.Taş Lastikten sekerken son hız ArkaTampona 'arası acık oldugu için'Çarpıyor ve sanki içten dışa bir darbe gibi iz yapmış.yani bunu yapan Mühendis neden arka tamponun arasını açık bırakır anlamadım. Corollaların Boyası Çok Zayıf bu araca yakışmıyor.Çok canım sıkıldı yani 1.6 + lpg + active
Kaldı ki arkadaşlarda belirtmiş tampon içi şaseden destekli tampon demiri ve tampon demiri ile tampon arasın da darbe emici köpük var diye biliyorum. Tabi Toyota hakkında pek bilgim yok. Sanırım tahminimce izler alt bölgelerde o vakit.