0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut straforuda mı çaldılar ki hahahah Ya garip tüketiciyi aldatmak gibi birşey dizel ile benzinli arasında sadece motor ve yakıt ile alakalı farkı kabul edebilir insan ama gerisi bence çok saçma, sonuçta aynı marka ve model araba yani. Çok tuhaf
bunu yapan Mühendis neden arka tamponun arasını açık bırakır anlamadım
Tavsiyem bu şikayetler ile ilgili toplu olarak merkeze sert bir şikayet yazmak . Bunun için eğer toplu mail atak diyorsanız bende bu araçtan olmamasına rağmen merkeze sizlerle birlikte mailimi atarım . Tavsiyem aynı gün ve saatte herkesin aynı emaili çekerek dikkat çekmesidir . Resmen inasanları aptal yerine koyuyorlar bu kadar da olmaz .
Aracım 2013 Ekim çıkışlı Dizel MMT Premium, hem mail yoluyla hem de Twitter üzerinden Cruise Control ve Davlumbaz konusundaki şikayetlerimi ilettim.Cruise konusundaki tavırlarını daha önce de yazmıştım, sizin model uyumlu değil, taktırmanız mümkün değil diyerek baştan savmışlardı. Davlumbaz konusunda da aksesuar olarak satın alıp taktırabilirsiniz diyorlar. Telefonda konuşan arkadaşlara da bir noktaya kadar anlatabiliyorsunuz, outsource çalışan X bir firmanın personelidir çok yüksek ihtimalle, ellerinde hiç bir imkan, inisiyatif vs. yok, sadece belirli soru/şikayet karşısında okumaları için verilen metinlere bağlı kalıyorlar.Telefondaki elemana "En çok satan aracın en üst modelini aldım, ben aldığımda olmayan davlumbaz şimdi var, demek ki bir eksiklik olarak görüldü ve yeni üretimlere eklendi. Bu eksikliği gidermeniz lazım" diye çok mantıklı ve sağlam bir argümanla gitmiş olsam da, karşımdaki kişi anlayışsız/yetkisiz olduğu için sürekli olarak "ücret karşılığında yetkili servislerde taktırabilirsiniz" diyordu Tabi ki şikayetlerimizi iletelim, çok haklısınız ancak muhatap olduğunuz kişilerde anlama özrü varsa şikayetleriniz havaya savrulup kayboluyor ki Toyota Türkiye geçen 1,5 senede müşteri odaklı olarak hiç bir adım atmadı benim gözümde.Garantisi bitse dahi ücretsiz değişen intercooler vb. yi örnek gösterebiliriz belki ama o da Toyota genel merkezin isteğiyle yapılan bir şeydir, Toyota Türkiye'nin değil.
Selam Arkadaşlar.Bugün Mucurlu bir yoldan 1km kadar geçtim giderken tak tuk ses geliyordu.Corollada arkada davlumbaz olmadıgı için ses aşırı artıyordu neyse dedim.Bu taşlar kaportaya deymemiştir İnşallah dedim.Eve geldigimde Aracı park ettim.Bir de ne göreyim arka tampon dolu yemiş gibi On yerde izvar Ama Örümcek agı gibi Dış yüzeyde iz yapmış Allah Allah dedim bu nasıl iş Kaportacı ustamın yanına gittim bana mucurlu bir yoldan mı geçtin dedi Evet dedim Bir Müşterinin daha oldu dedi.Taş Lastikten sekerken son hız ArkaTampona 'arası acık oldugu için'Çarpıyor ve sanki içten dışa bir darbe gibi iz yapmış.yani bunu yapan Mühendis neden arka tamponun arasını açık bırakır anlamadım. Corollaların Boyası Çok Zayıf bu araca yakışmıyor.Çok canım sıkıldı yani 1.6 + lpg + active
Arka tamponun üstünde örümcek agı gibi boyayı zedelemiş tamponu ellediğinde eline Çok hafif degiyor ama boya çizik çizik ve catlamış koruma demiri tam Aşşagıya kadar gelmiyor.Elimle kontrol ettim arada strafor yok belki en yukarıda olabilir ama etek tabir edilen yer bom >:(boş.
Arka tampon resmini paylaşıyorum. Arkadaşın dediği gibi arkadan plastik malzemeye vuran taş ön yüzeyde kılcal çatlaklara yol açmış olabilir.