senin araçta paçalık yokmu? tr corollalarda hep oluyordu. bu senin arabanmı?
Benim arabam değil. JP versiyon bir Corollanın resmi. Ancak tampon içinde Strafor dediğimiz malzeme bulunmuyor veya ben göremedim. Bu paçacıklarında işe yaradığını düşünmüyorum. En kısa zamanda çıkartacağım. Keçe davlumbazı söküp altına taş çarpma sesini kesebilecek bir malzeme koymayı düşünüyorum. Araç hafif olsun az yaksın mantığı için verilen ödünlere bakarmısın...
Toyota neden böyle bir şey yapıyor hala anlamış değilim gün geçtikçe kalite artacağını tam tersi düşüyor gerçekten Toyota severleri başka marka modellere itiyor
Önceden benzinli ile dizel arasında saçma sapan donanım farkları vardı benzinlide olan donanımlar aynı donanımdaki dizellerde yoktu. Artık neredeyse donanım anlamında fark kalmadı gibi ama şimdi de araç bütünlüğünde farklılıklar başladı motor kaputu keçesi, paçalık, davlumbaz vs vs. gibi. Komik ama önceden 90-91 model şahinlerde sadece sürücü tarafında ayna vardı bizde sağ tarafa sanayiden ayna alıp takmıştık pederle ne günlerdi uzun lafın kısası böyle giderse sağ aynayı falan çalmaya kalkacaklar diye korkuyorum. Saydıklarımız görünen taraflar araç içersinde görmediğimiz yerlerden acaba daha neleri çalıyorlar merak ediyorum.
Toyota Türkiyeye şikayet Maili attım
Toyota Türkiyeye şikayet Maili attım
bugün bende baktım arka tampon altında baya boşluk var.
park yerinde benim arabaya çarpmışlardı. yaptırdığım kaportacıda aynısını söylemişti.
tampon namına dışarıdan gözüken plastik var.
o kısıma alınan darbe tampon esnemesiyle bagajın sacını eğmişti. neyse ki kolayca düzeltildi
ama o bölgelerden alınacak sert darbeler ciddi masraflar açabilir
mailden çok bişey çıkmaz ama cevabı yazarsınız değilmi?
Tamponsuz bir e12 gordunuz mu peki

arka tamponun arkasinda hiç bir şey yok demir baya geride yeni kasada olan birşey degil yani oncedende vardi
Tamponsuz bir e12 gordunuz mu peki
arka tamponun arkasinda hiç bir şey yok demir baya geride yeni kasada olan birşey degil yani oncedende vardi
e 12 de de aynı durum var. ama onden baya sağlamdı.
benim 2005 e12 de kadının biri frene bascam diye gaza basınca kafa kafaya tokuşturduk
onun arabada radyatör + fan vs kırılmıştı 4000 tl masraf çıkmıştı. benim plaka eğilmişti sadece.