0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim aracın fotoğraflarını alıp dolandırıcılık yaptı birisi. Kazalı araç ilanı verip soranada bizim plakayı veriyor. Geçmişi temiz gibisinden. Sonra milleti avlıyor.Polisin aramasıyla herşey anlaşıldı. Adam herkezden kapora toplayıp yok oluyor. Allahtan bizlik bişey olmadı. Kesinlikle nereye koyarsanız koyun aracınızın plakasını kapatın. Bakın profil fotoğrafımda bile plaka kapalıdır. İnsanın başına gelince anlıyor ciddiyeti. Adam polise başvurmayıp bizim aracı bulsa bir zarar verse suçsuz yere canımız yanacaktı.
Ben de aynı şekil uygun fiyatlı bir aracın plakasından sahibine ulaşıp aracınız satılık mı diye sorduğum da bayanın arabasının satıldığından haberi bile yoktu. Ama yapacak olan aracın resmini dışarda çeker yine yapar
@Burak Atılgan (32862) abi tahminimce 9 sene sonra yaklaşık 160.000 km civarı bu arabayı da değiştirirsin. Alacağın araba markası belirsiz. O dönem neyi seversen onu alırsın. Sıfır harici takıntın yok.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun abi. İstemeyerek sanırsam seni geçmişe yolculuğa çıkardım. Kusuruma bakma.
Burak Bey,Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Arabanızın maaşallahı var çok güzel ve temiz görünüyor.Ayrıca eski arabalarınızla aynı yerden çekilmiş fotoğraflar çok güzel düşünülmüş. sizin için çok güzel bir nostalji olmalı...
[quote author=Burak Atılgan (32862)Ve kaput göçüğü için dün sigortacıma danıştım. Bostancı'da OTTO ZENITH diye bir yer varmış, anlaşmalılarmış ve oraya git, hem yakın dedi. Doğru, Auto King uzak bana. Öğlen oraya gidip görüşeceğim Hasarsızlık indirimi bozulmadan mini onarım olarak yapılır bence. Ama Kasko 19.02.2015 günü yenilenecek. 20'sinden sonra yaptıracağım. İşi sağlama alalım yine.Abi sen eski aracın kaskosunu yeni aracına mı transfer ettirdin. ?
kapı eşiklerini kaça ve nereden aldın?aslında ben parlak janjanlı şeyleri sevmem ama çocuk arabaya binerken oralara basıyor..
Aynen öyle yaptım. 131'i de Renault'a transfer etmiştim. Şimdi Renault'u buna transfer edip 20 Kasım günü fark ödedim. 19 Şubat 2015 günü Kaskom yenilenecek. %60 hasarsızlık indirimim var. Araba annemin adına, yaş ve emekli indirimi var. Bakalım, 20 Şubat sonrası yaptırırım. Öğlen gidip gösterip konuşayım Bostancı da ki yer ile. Bu arada tekrar teşekkürler herkese. Bu arada havuz paspas vardı yahu bak unuttum onu. Daha ondan alacağım. Artık öbür ay. Jantlar uğruna zaten model araba koleksiyonuma ara verdim.