Gönderen Konu: Beyaz Güvercinim & Ben..! (2014 Toyota Corolla 1.33 Life) Yeni CMS Jantlar..!  (Okunma sayısı 29083 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 18841
  • Model Yılı: '14
  • 57 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
Maşallah allah kaza bela vermesin☺
E160 1.6 Advance Multidrive S..

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 504 kere teşekkür etti
  • 208 kere teşekkür edildi
Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
" Less English, more bike."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Ynt: Beyaz Güvercinim & Ben..! (2014 Toyota Corolla 1.33 Life)
« Yanıtla #22 : Ocak 26, 2015, 23:59:28 »
Bizim aracın fotoğraflarını alıp dolandırıcılık yaptı birisi. Kazalı araç ilanı verip soranada bizim plakayı veriyor. Geçmişi temiz gibisinden. Sonra milleti avlıyor.

Polisin aramasıyla herşey anlaşıldı. Adam herkezden kapora toplayıp yok oluyor. Allahtan bizlik bişey olmadı. Kesinlikle nereye koyarsanız koyun aracınızın plakasını kapatın. Bakın profil fotoğrafımda bile plaka kapalıdır. İnsanın başına gelince anlıyor ciddiyeti. Adam polise başvurmayıp bizim aracı bulsa bir zarar verse suçsuz yere canımız yanacaktı.
Ben de aynı şekil uygun fiyatlı bir aracın plakasından sahibine ulaşıp aracınız satılık mı diye sorduğum da bayanın arabasının satıldığından haberi bile yoktu. Ama yapacak olan aracın resmini dışarda çeker yine yapar :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 27, 2015, 08:19:43 »
Ben de aynı şekil uygun fiyatlı bir aracın plakasından sahibine ulaşıp aracınız satılık mı diye sorduğum da bayanın arabasının satıldığından haberi bile yoktu. Ama yapacak olan aracın resmini dışarda çeker yine yapar :)

Doğru söylüyorsun, adam park halindeyken çeker arabayı yine yapar. Bizde işte bu tip önlemlerle bir nebze içimizi rahatlatıyoruz.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 27, 2015, 10:51:22
Bunlar da Toyota öncesi sahibi olup kullandığım arabalarım.

1990 model siyah Murat 131 Şahin ; 02.02.1990 günü babamla birlikte Mecidiyeköy'de ki KIRMAK OTO'dan aldık. 15 yaşındaydım o zaman ve 14.10.2004 günü 170527. km'de Renault'a takas olarak verdim. A'dan Z'ye bakımlı ve orijinal, temiz ve LPG'siz arabaydı. Fotoğraf 2002 yılı Şubat ayında ait.

2005 model ateş kırmızı Renault Symbol 1.4 Authantique/AC ; 14.10.2004 günü Kemal Tepretoğullarından aldım. 29 yaşındaydım ve 17.11.2014 günü 145367. km'de Toyota'ya takas olarak verdim. A'dan Z'ye bakımlı, orijinal, temiz ve LPG'siz arabaydı. Fotoğraf ise 2014 yılı Ekim ayına ait.

2014 model inci beyazı Toyota Corolla 1.33 Life ; 20.11.2014 günü Nataş'dan aldım ve 1567 km deyim henüz. Fotoğraf 2015 yılı Ocak ayına ait.

90 model 131 öncesi arabalarımızı söylemiyorum. Gerçi onlar sürekli değişken beyaz 131 Şahindi ama bu eklediğim 3 araba da 94 yılında ehliyetimi aldığım günden beri benim yol arkadaşlarım.  :)
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
@Burak Atılgan (32862)  abi tahminimce 9 sene sonra yaklaşık 160.000 km civarı bu arabayı da değiştirirsin. Alacağın araba markası belirsiz. O dönem neyi seversen  onu alırsın. Sıfır harici takıntın yok. :)
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #25 : Ocak 27, 2015, 16:18:32 »
@Burak Atılgan (32862)  abi tahminimce 9 sene sonra yaklaşık 160.000 km civarı bu arabayı da değiştirirsin. Alacağın araba markası belirsiz. O dönem neyi seversen  onu alırsın. Sıfır harici takıntın yok. :)

Ohoo sağolasın. Ben buna 10 yıl biçtim. Hedefim bununla 200 bin km. Toyota çok sevdiğim arabaydı. O ilk efsane kasalar 94'de Türkiye de üretildiğinde babam da hep derdi Corolla alırız oğlum diye. Ama kısmet olmadı. Babam en son 2002 yılında 2003 yılı diyordu ama ömrü yetmedi. Bende 2004'de Corolla alamadım 2005 Symbol aldım. Ona erişebildim. Ama hedefim hep "inşallah bir Corolla arabam olacak" hayaliydi. En sonunda şükür oldu. Severek, isteyerek oldu. Auris Sport Tourer beğeniyorum, belki de bundan sonrası o olur. Veya Ford Focus. Daha var gerçi 9-10 yıl.  :)
İkinci el almam. Önce ki sahibi iyimi kötü mü kullanmış bilemem. Babamın bir lafı vardı, oğlum bak yarın bir gün ölürüm sakın ikinci el alma, marşına sen bas diye.

Ama varya, Siyah Şahin arabamı Renault'a ağlaya ağlaya verdim. Çünkü onu babamla almıştım. Ama değiştirirken babam yoktu. Babam 2002 de vefat etti. Bazen otopark da sağ ön koltuğa otururdum ve babam belki gelir diye beklerdim ilk zamanlar ama gelmezdi. Sonra basıp marşa giderdim. Siyah Şahin halen hayatta. Plakayı sorgulatırım bazen hayatta. Kırmızı Renault ise Çorumdan birine satılmış. Plakası boşa çıkmış. Adam Çorum plaka aldı demek.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun abi. İstemeyerek sanırsam seni geçmişe yolculuğa çıkardım. Kusuruma bakma.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 35000
  • Model Yılı: '13
  • 13 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Burak Bey,

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Arabanızın maaşallahı var çok güzel ve temiz görünüyor.

Ayrıca eski arabalarınızla aynı yerden çekilmiş fotoğraflar çok güzel düşünülmüş. sizin için çok güzel bir nostalji olmalı...
2013 Avensis Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #28 : Ocak 27, 2015, 17:38:45 »
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun abi. İstemeyerek sanırsam seni geçmişe yolculuğa çıkardım. Kusuruma bakma.

Sağolasın ama üzülme. Aklımdan çıkmaz hiç 12 yıldır o gün. Rahat ol, alıştım artık.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 27, 2015, 17:39:57
Burak Bey,

Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Arabanızın maaşallahı var çok güzel ve temiz görünüyor.

Ayrıca eski arabalarınızla aynı yerden çekilmiş fotoğraflar çok güzel düşünülmüş. sizin için çok güzel bir nostalji olmalı...

Kesinlikle, tesadüfen aynı yerlere park etmiş olmam ve geçmiş zamanlar da eski arabalarım ile oradan çekilmiş fotoğrafların olması güzel bir görüntü oldu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Maşallah Güle güle kullan. Ufak gocukde nazarlik olsun :)
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Dün elime geçen COROLLA yazılı krom kaplama kapı eşiklerini bu sabah taktım. Tekrar SAMET'e teşekkür ederim. Vallahi güzel oldu. Önce eşiği silip yerini işaretledim. Sonra son deneme yaptım ve arkasında ki bantın korumasını çıkartıp taktım. Daha sonra üzerine iyice baskı uyguladım. Bir kaç saat tutması için en son kolay sökülebilir bir bant ile kenarlarından eşiğe yapıştırdım. Bir kaç saat sonra o bantı çıkartacağım.

Fotoğrafları düzelttim.  :)

Ve kaput göçüğü için dün sigortacıma danıştım. Bostancı'da OTTO ZENITH diye bir yer varmış, anlaşmalılarmış ve oraya git, hem yakın dedi. Doğru, Auto King uzak bana. Öğlen oraya gidip görüşeceğim Hasarsızlık indirimi bozulmadan mini onarım olarak yapılır bence. Ama Kasko 19.02.2015 günü yenilenecek. 20'sinden sonra yaptıracağım. İşi sağlama alalım yine.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 18841
  • 57 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
Abi çok hoş olmuş hayırlı olsun :)
E160 1.6 Advance Multidrive S..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
Bu aksesuar arabaya çok güzel renk katıyor.
Güle güle kullanın.
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Çok güzel olmuş. İnsan ayağını basmaya kıyamaz. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
Aracınız gerçekten çok hoş Allah kaza bela vermesin 1,33 motor kaput altında hayli kaybolmuştur diyecektim ama hakikaten göz doldurmuş. Performansını bilemem ama görüntü on numara .Havuz paspas olayı gerçekten çok iyi halıları uzunca süre temiz kalmasına yardımcı olacaktır hele kışın o çamurluk ayaklar için çok iyi .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
[quote author=Burak Atılgan (32862)

Ve kaput göçüğü için dün sigortacıma danıştım. Bostancı'da OTTO ZENITH diye bir yer varmış, anlaşmalılarmış ve oraya git, hem yakın dedi. Doğru, Auto King uzak bana. Öğlen oraya gidip görüşeceğim Hasarsızlık indirimi bozulmadan mini onarım olarak yapılır bence. Ama Kasko 19.02.2015 günü yenilenecek. 20'sinden sonra yaptıracağım. İşi sağlama alalım yine.
[/quote]

Abi sen eski aracın  kaskosunu yeni aracına mı transfer ettirdin. ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
[quote author=Burak Atılgan (32862)

Abi sen eski aracın  kaskosunu yeni aracına mı transfer ettirdin. ?

Aynen öyle yaptım. 131'i de Renault'a transfer etmiştim. Şimdi Renault'u buna transfer edip 20 Kasım günü fark ödedim. 19 Şubat 2015 günü Kaskom yenilenecek. %60 hasarsızlık indirimim var. Araba annemin adına, yaş ve emekli indirimi var. Bakalım, 20 Şubat sonrası yaptırırım. Öğlen gidip gösterip konuşayım Bostancı da ki yer ile.

Bu arada tekrar teşekkürler herkese. Bu arada havuz paspas vardı yahu bak unuttum onu. Daha ondan alacağım. Artık öbür ay. Jantlar uğruna zaten model araba koleksiyonuma ara verdim.  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 46000
  • 9 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
kapı eşiklerini kaça ve nereden aldın?
aslında ben parlak janjanlı şeyleri sevmem ama çocuk arabaya binerken oralara basıyor..

bu arada fotolarda güzel olmuş. zamanla ince fidanlar ağaç olmuş..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
kapı eşiklerini kaça ve nereden aldın?
aslında ben parlak janjanlı şeyleri sevmem ama çocuk arabaya binerken oralara basıyor..

Ankara'dan aldım 43 lira ve kapıda ödeme ile 53 liraya aldım. Salı günü sipariş verdim, dün yani Çarşamba öğlen saat 13:00'da elime geçti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 636 kere teşekkür etti
Aynen öyle yaptım. 131'i de Renault'a transfer etmiştim. Şimdi Renault'u buna transfer edip 20 Kasım günü fark ödedim. 19 Şubat 2015 günü Kaskom yenilenecek. %60 hasarsızlık indirimim var. Araba annemin adına, yaş ve emekli indirimi var. Bakalım, 20 Şubat sonrası yaptırırım. Öğlen gidip gösterip konuşayım Bostancı da ki yer ile.

Bu arada tekrar teşekkürler herkese. Bu arada havuz paspas vardı yahu bak unuttum onu. Daha ondan alacağım. Artık öbür ay. Jantlar uğruna zaten model araba koleksiyonuma ara verdim.  :D

Abi auto King'e mini onarım kapsamında yapabilir ancak bu tramerde gözükür ve meblağ gözükmüyor. Tabi sana 10 cm büyük vs gibi bahaneler sunup normal hasar onarımdan da yapabilirler . Abi ayrıca yeni kaskoyu bekleme çünkü mini onarım yılda belli bir Sayıda ve kaskoyu bozmuyor. Bence yeni kaskonun sayısından harcama. Tabi birde auto King'e gibi yerler ana baba günü gibi 1 - 2 haftaya randevu verdikleri oluyor. Ve işçilikleri tartışmaya açık bence.