Gönderen Konu: Beyaz Güvercinim & Ben..! (2014 Toyota Corolla 1.33 Life) Yeni CMS Jantlar..!  (Okunma sayısı 29090 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
Abi auto King'e mini onarım kapsamında yapabilir ancak bu tramerde gözükür ve meblağ gözükmüyor. Tabi sana 10 cm büyük vs gibi bahaneler sunup normal hasar onarımdan da yapabilirler . Abi ayrıca yeni kaskoyu bekleme çünkü mini onarım yılda belli bir Sayıda ve kaskoyu bozmuyor. Bence yeni kaskonun sayısından harcama. Tabi birde auto King'e gibi yerler ana baba günü gibi 1 - 2 haftaya randevu verdikleri oluyor. Ve işçilikleri tartışmaya açık bence.

AUTO KİNG Maltepe'de ve uzak bana. Burayı benim sigortacım tavsiye etti. OTTO ZENNITH. Google'da aratınca çıkıyor.  Burası ile de anlaşmamız var ve Bostancı'da olup bana da yakın. Benim ismimi ver ve adam halleder sorununu ve hasarsızlığın bozulmaz dedi. Bakayım, gideceğim birazdan ne diyecek.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
AUTO KİNG Maltepe'de ve uzak bana. Burayı benim sigortacım tavsiye etti. OTTO ZENNITH. Google'da aratınca çıkıyor.  Burası ile de anlaşmamız var ve Bostancı'da olup bana da yakın. Benim ismimi ver ve adam halleder sorununu ve hasarsızlığın bozulmaz dedi. Bakayım, gideceğim birazdan ne diyecek.

Abi otto zennit de auto kingin eşdeğeri :) maslak otto zennitte kaskoyu bozmadan babamın arabasının ön ve arka tamponunu boyattım onarım dahil  kaskodan kasko bozulmadı. :) 
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Abi otto zennit de auto kingin eşdeğeri :) maslak otto zennitte kaskoyu bozmadan babamın arabasının ön ve arka tamponunu boyattım onarım dahil  kaskodan kasko bozulmadı. :)

Şimdi gittim Bostancıya ve görüştüm. Kasko bana yılda bir defa kullanmam için hak sunuyormuş. Ben bu hakkımı 19 Şubatı beklemeden kullanabilirmişim ve 19 Şubatta kaskom hasarsızlık indirimi bozulmadan yenilenecek. Ve Allah korusun eğer oldu da atıyorum yazın yine bu tarz bir şey oldu. 2016 yılını beklemeden yine bu hakkımı kullanabiliyorum. Çünkü 19 Şubat sonrası yaptırırsam şu an ki mevcut hakkım yanıyor.

Kasko poliçemin fotokopisi, ruhsatımın ve ehliyetimin fotokopisini yarın bırakıp haftaya da yaptırmayı düşünüyorum aksilik olmazsa. 1 günde yapıp verecekler arabayı. Tramer'e gelince. Varsın gözüksün. Kaput değişmedi ve boyanmadı sonuçta. Elimde fotoğraf da var. Zaten bir arabayı ben 10 yıl kullandığımdan sıkıntı yok. Hem işime de yakın burası.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 6 kere teşekkür edildi
Burak Bey valla bravo size yaaa ben böyle arabaya aşkla bağlı insan görmedim valla tebrik ediyorum. Arabanızla alakalı işlemleri itina ve hevesle yapıyosunuz. Uzun yıllar ağız tadıyla binersiniz İnşallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Burak Bey valla bravo size yaaa ben böyle arabaya aşkla bağlı insan görmedim valla tebrik ediyorum. Arabanızla alakalı işlemleri itina ve hevesle yapıyosunuz. Uzun yıllar ağız tadıyla binersiniz İnşallah...

Sağolasın. Sorma valla şimdi ilk hedefim 4 jant. Ve jant uğruna 3-4 gün önce güzel bir fiyat ile karşıma çıkan 1953 model HUDSON marka 1/18 diecast model arabaya HAYIR ALAMAM dedim. Ve çok da bulunan bir araba değil.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Burak bey, biraz konu dışı olacak ama sizde Ferrari F40'ın modeli var mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
hayırlı olsun abı yakısmıs gule gule kullan
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Burak bey, biraz konu dışı olacak ama sizde Ferrari F40'ın modeli var mı?

Maalesef yok. Ferrari sevmiyorum çünkü. Corvette, Mustang ve Lambhorgini Aventador seviyorum o kategori de.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
Maalesef yok. Ferrari sevmiyorum çünkü. Corvette, Mustang ve Lambhorgini Aventador seviyorum o kategori de.
288 GTO falan güzeldir aslında. [emoji4] Tabi zevk meselesi bu. Mesela ben de Lamborghini'yi hiç sevmem. Corvette'e özellikle Stingray'e ben de hastayım. Veya altın sarısı Mach 1 bir Mustang harikadır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Arkadaşlar ;

Bu sabah arabamı Bostancı'da ki OTTO ZENITH'e bıraktım kaput göçüğü için. Akşam da gidip aldım. Göçük, boya zarar görmeden vakum ile düzeldi. Kaskonun mini onarımı ile halloldu.

Göçüğün tam altında maalesef boşluk yok. Kaput içinde ki sacın kıvrımına denk geliyor. Bu nedenle belli belirsiz dalgalanma var ama göçük halinden kat kat iyi. Zaten o dalgalanmanın olabileceğini yapmadan önce söylemişti ve kabul ettim. No problem. Bununla geçmiş olsun.

Sabah çektiğim göçük hali

Ve bitmiş hali.

Mesaj Birleştirildi: Şubat 09, 2015, 19:09:37
Göçük hali

Ve göçük düzeltilmiş hali.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 333
  • Model Yılı: '15
  • 636 kere teşekkür etti
  • 964 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar ;

Bu sabah arabamı Bostancı'da ki OTTO ZENITH'e bıraktım kaput göçüğü için. Akşam da gidip aldım. Göçük, boya zarar görmeden vakum ile düzeldi. Kaskonun mini onarımı ile halloldu.

Göçüğün tam altında maalesef boşluk yok. Kaput içinde ki sacın kıvrımına denk geliyor. Bu nedenle belli belirsiz dalgalanma var ama göçük halinden kat kat iyi. Zaten o dalgalanmanın olabileceğini yapmadan önce söylemişti ve kabul ettim. No problem. Bununla geçmiş olsun.

Abi göçükle birlikte arabanın komple rengi de değişmiş sanki :) Güzel olmuş abi. Allah beterinden korusun.
"Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
Fotoğraflarda dalgalanma çok belli olmuyor. Geçmiş olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Abi göçükle birlikte arabanın komple rengi de değişmiş sanki :) Güzel olmuş abi. Allah beterinden korusun.

Göçüklü foto gün ışığında çekilmişti. Göçüksüz ise floresan lamba altında  :)

Mesaj Birleştirildi: Şubat 09, 2015, 19:25:30
Fotoğraflarda dalgalanma çok belli olmuyor. Geçmiş olsun.

Aynen, boşluğa denk gelse o dalgalanma da aza inerdi. Ama göçüğe göre iyi duruyor.  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun, güzel olmuş  :tamam:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Gayet iyi olmus.Kazasiz belasiz gule gule kullan abi.[emoji4]
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
çok güzel olmuş belli bile olmuyor :) maşallah :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
Geçmiş olsun göçük kaybolmuş hiç belli olmuyor.
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 18841
  • 57 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
@Burak Atılgan (32862)  abi geçmiş olsun güzel olmuş belli olmuyor.
E160 1.6 Advance Multidrive S..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
@Burak Atılgan (32862) geçmiş olsun, boyaya gerek kalmadan yapılabilecek en iyi çözüm iyi gözüküyor.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
@Burak Atılgan (32862) geçmiş olsun, boyaya gerek kalmadan yapılabilecek en iyi çözüm iyi gözüküyor.

Kesinlikle öyle. Boyanmadı, kaput değişmedi, kaput altında çekiç izi vs. hiç bir iz de yok. Speedy'de 250 - 300 liraya düzeltirim demişlerdi. AUTO KING'e gidecektim ama Kartal'da olup uzaktı bana. Malum, arabayı bırakınca yaya dönecektim. Derken sigortacıma sorayım dedim burayı tavsiye etti. Anlaşması var AXA ile dedi. Hem yakındı bana Baostancı'da. Tramere 120 liralık hasar olarak yansıyacak. Çok da sorun değil. Fotoğrafları da mevcut zaten. Bir arabayı zaten 14 yıl, 10 yıl kullanıyorum.

Hepinize teşekkürler arkadaşlar.