0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi auto King'e mini onarım kapsamında yapabilir ancak bu tramerde gözükür ve meblağ gözükmüyor. Tabi sana 10 cm büyük vs gibi bahaneler sunup normal hasar onarımdan da yapabilirler . Abi ayrıca yeni kaskoyu bekleme çünkü mini onarım yılda belli bir Sayıda ve kaskoyu bozmuyor. Bence yeni kaskonun sayısından harcama. Tabi birde auto King'e gibi yerler ana baba günü gibi 1 - 2 haftaya randevu verdikleri oluyor. Ve işçilikleri tartışmaya açık bence.
AUTO KİNG Maltepe'de ve uzak bana. Burayı benim sigortacım tavsiye etti. OTTO ZENNITH. Google'da aratınca çıkıyor. Burası ile de anlaşmamız var ve Bostancı'da olup bana da yakın. Benim ismimi ver ve adam halleder sorununu ve hasarsızlığın bozulmaz dedi. Bakayım, gideceğim birazdan ne diyecek.
Abi otto zennit de auto kingin eşdeğeri maslak otto zennitte kaskoyu bozmadan babamın arabasının ön ve arka tamponunu boyattım onarım dahil kaskodan kasko bozulmadı.
Burak Bey valla bravo size yaaa ben böyle arabaya aşkla bağlı insan görmedim valla tebrik ediyorum. Arabanızla alakalı işlemleri itina ve hevesle yapıyosunuz. Uzun yıllar ağız tadıyla binersiniz İnşallah...
Burak bey, biraz konu dışı olacak ama sizde Ferrari F40'ın modeli var mı?
Maalesef yok. Ferrari sevmiyorum çünkü. Corvette, Mustang ve Lambhorgini Aventador seviyorum o kategori de.
Arkadaşlar ; Bu sabah arabamı Bostancı'da ki OTTO ZENITH'e bıraktım kaput göçüğü için. Akşam da gidip aldım. Göçük, boya zarar görmeden vakum ile düzeldi. Kaskonun mini onarımı ile halloldu. Göçüğün tam altında maalesef boşluk yok. Kaput içinde ki sacın kıvrımına denk geliyor. Bu nedenle belli belirsiz dalgalanma var ama göçük halinden kat kat iyi. Zaten o dalgalanmanın olabileceğini yapmadan önce söylemişti ve kabul ettim. No problem. Bununla geçmiş olsun.
Abi göçükle birlikte arabanın komple rengi de değişmiş sanki Güzel olmuş abi. Allah beterinden korusun.
Fotoğraflarda dalgalanma çok belli olmuyor. Geçmiş olsun.
@Burak Atılgan (32862) geçmiş olsun, boyaya gerek kalmadan yapılabilecek en iyi çözüm iyi gözüküyor.