0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
herkese merhaba arkadaşlarson bir aydır aracı ilk çalıştırmam da araçtan bir ses geliyor ses torpidonun oradan geliyor ses kayış sesine benzemiyor çünkü öncesinde böyle bir sorun vardı ve değişince sorun çözülmüştü aracın dışından bu sesi farkedemiyorsunuz içeriden çok net duyuluyor ayrıca kaputu açıp dikkatlice dinlediğinizde azda olsa duyuluyor tamirci vvti ses yapıyor dedi ilk defa duydum bu araçlarda motora ayrıca güç kazandırıyormuş turbo gibi egzatiriğe ekstra yarım tur attıyor dedi hatta.Ki gerçekten araçta bir çekiş düşüklüğünün farkındayım bu zamanla dahada artacakmış değişim gerekiyormuş serviste fiyat 300 lira şimdi merak ettiğim gerçekten böyle bir durum var mı ? böyle bir tecrübe yaşayan duyan bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi? Ses ekte mevcut arkadaşlar
ses vuruntu gibiyse subap ayarı gerekebilir diye düşünüyorum ama üstatlar bilgi verirler
Sesi dinledim ama tam anlayamadım Zeki. Aracın başında bakmak gerek buradan bir şey söylemek zor.
vuruntu sesi değil aslında kayış sesine benzer fakat kayış sesi de değil sürekli bir sürtünme sesi Mesaj Birleştirildi: Ocak 20, 2015, 15:08:38 abi ilk defa duyduğum için garip geldi birazda güvenemidiğimden buradaki ustalara benim sürekli gittiğim ustamda bana 200 km uzaklıkta malum bariz devirdaim sorununa zincir dediler az daha motoru indiriyorlardı
Motor ısınınca da devam ediyor mu? v kayışını en son ne zaman değiştirdin Zeki?
V kayışı gergisi sesidir o.Motorun arka kısmında, amortisörün kenarlarına bakın terleme varsa gitmiştir.Amortisör tek satılmaz kütük komple satılır oda 500Tl gibi.Yan sanayii amortisörler var, iş yapıyor. Ama bu seferde gergi bilyası dagılıyor yolda bırakıyor.
Ahmet abi o sizin bahsettiginiz kısımla geçen yıl uğraşmıştık özellikle oralara baktık sizin bahsettiğiniz civ civ diye ses yapıyor doğrumu
Özellikle dik rampa çıkarken ilk kalkıştan sonra gaza basınca çok belli olur.
Bana sanki kasnak sesi gibi veya bilya sesi gibi geldi
Serviste 300,00 TL olan ne Zeki hocam ?
Kayis mi