0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
homurtu sesi eksoz sesi de olabilir. sürtme olmasına gerek var mı ? eksoz ısınıncaya kadar contası tam basmıyordur belki ? devir ile sesin ilişkisi ne ?
Özellikle dik rampa çıkarken ilk kalkıştan sonra gaza basınca çok belli olur.
Cevap veriyorum. Direksiyon pompası. Yüksek ihtimalle. Videodaki sese benziyormu hareket halinde iken.
Cevap veriyorum. Direksiyon pompası. Yüksek ihtimalle. Videodaki sese benziyormu hareket halinde iken. http://youtu.be/8l1aKB0fZXs
Bu ses bende mevcut Ahmet abi. V kayışı gergisinin amortisörü mü oluyor? Mesaj Birleştirildi: Ocak 20, 2015, 19:32:59Zeki, hangi devirlerde geliyor. Benim araçta özellikle motor soğukken ilk kalkış sonrası ve özellikle yokuş çıkarken 1500-1800 devir arasında homurdanma, boğulma, hızlı hızlı kısık kısık öksürük gibi ses geliyor anlatması güç birşey. Senin eklentiyi dinlediğimde söylerim. Dinledim, tam bir şey anlaşılmıyor 4. sn de bir homurtu duyabildim
Sanki makyajsız CLIO II benzinlilerin çoğunda bu ses vardı.En güzeli 200 KM ötedeki ustaya göstermek Zeki hocam. VVT-I'dan kaynaklı gibi gelmiyor bana.
Yüksel öyle yapacam ayrıca eğer 300 ve üzeri masraf isterse kessin reftefeye girecem hiç düşünmeden e 300 ona 500 diğerine 100 şuna derken baya yıpratıyor rektifiye yapacam kafam rahat olur kesinde yapacaktım belki vesile olur bu arıza ALF yolunda ilerleyelim
Lacivertib soğuklar ile arasi nasil? Hangi yagi kullaniyorsun? Ne zaman degistirdin enson? Genede bi kontrol ettinmi soguklardan dolayi? V kayisin ne durumda ve acaba v kayisin parcalari ne durumda ve v kayis nekadar iyi takildi?Arabayi iyice isittiktan sonra kontagi kapatip bidaha actiginda o ses devam ediyormu?Bende ole bisy oldugunu dusunmuyorum zeki
Kenarda şöyle 2.500,00 TL civarı bir para varsa en güzeli o olur. Bineceksen eninde sonunda motoru yaptıracaksın. Sıfır motora binmek gibisi yok.Benimki kadar masraf çıkmayacağına eminim. Ben 1.000,00 TL'yi haybeden üst kapağa vermiştim, sen o konuda şanslısın, öyle bir masrafın yok.
Zeki en iyisi birisi gaza basarken sen aç kaputu dinle
Herhalde yaptiklariniz ve yapacaklarinizla aracin maliyeti yukselecektir.Temiz olsun azcik pahali olsun.İmkaniniz varsa elden cikartip gerekirse alt model olsun bir arac bakmanizi tavsiye edebilirim.
Elbette siz en iyisini bilirsiniz.Ancak daha cok sorun cikaracak gibi.Gecmisinde cok hirpalanmis.Hayirlisi olsun iyi gunlerde kullanin
Zeki sakın motorun gürültüsü engelliyor olmasın. Yani sesin kaynağı kabine yakın bir taraf olabilir, kaputtan dinlemeye çalışınca motordan çıkan sesler bastırdığından duyulmuyordur, fakat kabin içinde kabine yakın bir ses kaynağı varsa o ağırlıklı duyulur. kabine yakın neler var peki? aklıma gelen v kayışı, motordan şanzımana giren mil. bu milin ve v kayış bilyalarının ömürleri dolmuş olabilir. 600bin km de aracın bu bilyaların ömürlerinin dolması çok yüksek ihtimal.
Mutlu dediğin gibi V kayışı tüm arkadaşlarda ondan şüpheleniyor Ahmet Güve abinin dediğide vardı bunlar üzerinde ihtimal var bu sesi kendi tamircime de gönderdim tam emin olmamakla oda ilk vvti dedi
Zeki taktığın V kayışının markası ne? kötü kalite olabilir mi veya gergisi iyi ayarlanmamış ta olabilir.